Franse gastronomie door François
Franse terroir-keuken versterkt met exotische smaken zoals Yuzu en Timut-peper.
Automatisch vertaald
Kok in Lyon
Bij je thuis
Seizoensgebonden wandelmenu
€ 100
Boeken kan vanaf € 600
Gastronomisch menu in 5 stappen
Brood is inbegrepen en gerechten kunnen worden teruggebracht
Aperitieven/voorgerechten
Eerste ingang
Foreltartaar van meneer Murgat met citroengras / bernagiecoulis / geroosterd zuurdesembrood
Tweede ingang
Ardèche varkenspluma / groene currykruiderij / granaatappelreductie
Borden
Zeeduivel / kreeftenbisque / gekonfijte prei
Dessert
Grand Cru "Nativo" chocolademousse/zelfgemaakt vanille-ijs
Kleine madeleines en financiers op bestelling bereid
Menu om de zintuigen te prikkelen
€ 130
Boeken kan vanaf € 600
Gastronomisch menu in 6 fasen
Brood is inbegrepen en gerechten kunnen worden teruggebracht
Aperitieven/voorgerechten
Ingang
Carpaccio van sint-jakobsschelpen / groenteaugurken
Voorgerecht
Perfect ei met champignons / aardappelmousse / zelfgemaakte frietjes
Tweede gang
Lijngevangen vis / gereduceerd fumet / kleine groenten
Kazen
3 boerenkazen/honing van mijn productie
Dessert
"Etrez" cottage cheese cloud / seizoensgebonden fruitmix / zelfgemaakte muesli
Kleine madeleines en financiers op bestelling bereid
Gastronomisch menu
€ 170
Boeken kan vanaf € 600
Gastronomisch menu in 7 etappes
Brood is inbegrepen en gerechten kunnen indien nodig worden meegebracht.
Aperitieven/voorgerechten
Eerste ingang
Carpaccio van zeebaars gevangen met de lijn
Tweede ingang
Ossenhaas tataki
Voorgerecht
Coquilles / witte botersaus / groenten
Tweede gang
Kalfsvleesfilet/morieljes/aardappelmillefeuille
Fromage
brillat savarin met truffel
Dessert
Citrusvruchten nage met muntsmaak / sinaasappelgranita
Madeleines en financiers
Butlerservice
€ 250
Een butlerservice voor een complete gastronomische restaurantervaring bij jou thuis.
Je kunt François een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
20 jaar ervaring
Opgeleid bij Paul Bocuse, werkte in sterrenrestaurants in heel Europa.
Gekookt voor presidenten en sterren
Werkte bij Georges V en Michel Rostang, beheerste de verfijnde Franse keuken.
Afgestudeerd aan de Paul Bocuse-school
Leerde koken aan het Paul Bocuse Institute, verfijnde vaardigheden in keukens met topsterren.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Lyon en Annecy. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Je kunt ook naar mij toe komen:
69007, Lyon, Frankrijk
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
François host vanuit een bedrijf
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 250
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?





