Franse gastronomie door François

Franse terroir-keuken versterkt met exotische smaken zoals Yuzu en Timut-peper.
Automatisch vertaald
Kok in Lyon
Bij je thuis

Seizoensgebonden wandelmenu

€ 100 
Boeken kan vanaf € 600
Gastronomisch menu in 5 stappen Brood is inbegrepen en gerechten kunnen worden teruggebracht Aperitieven/voorgerechten Eerste ingang Foreltartaar van meneer Murgat met citroengras / bernagiecoulis / geroosterd zuurdesembrood Tweede ingang Ardèche varkenspluma / groene currykruiderij / granaatappelreductie Borden Zeeduivel / kreeftenbisque / gekonfijte prei Dessert Grand Cru "Nativo" chocolademousse/zelfgemaakt vanille-ijs Kleine madeleines en financiers op bestelling bereid

Menu om de zintuigen te prikkelen

€ 130 
Boeken kan vanaf € 600
Gastronomisch menu in 6 fasen Brood is inbegrepen en gerechten kunnen worden teruggebracht Aperitieven/voorgerechten Ingang Carpaccio van sint-jakobsschelpen / groenteaugurken Voorgerecht Perfect ei met champignons / aardappelmousse / zelfgemaakte frietjes Tweede gang Lijngevangen vis / gereduceerd fumet / kleine groenten Kazen 3 boerenkazen/honing van mijn productie Dessert "Etrez" cottage cheese cloud / seizoensgebonden fruitmix / zelfgemaakte muesli Kleine madeleines en financiers op bestelling bereid

Gastronomisch menu

€ 170 
Boeken kan vanaf € 600
Gastronomisch menu in 7 etappes Brood is inbegrepen en gerechten kunnen indien nodig worden meegebracht. Aperitieven/voorgerechten Eerste ingang Carpaccio van zeebaars gevangen met de lijn Tweede ingang Ossenhaas tataki Voorgerecht Coquilles / witte botersaus / groenten Tweede gang Kalfsvleesfilet/morieljes/aardappelmillefeuille Fromage brillat savarin met truffel Dessert Citrusvruchten nage met muntsmaak / sinaasappelgranita Madeleines en financiers

Butlerservice

€ 250 
Een butlerservice voor een complete gastronomische restaurantervaring bij jou thuis.
Je kunt François een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
20 jaar ervaring
Opgeleid bij Paul Bocuse, werkte in sterrenrestaurants in heel Europa.
Gekookt voor presidenten en sterren
Werkte bij Georges V en Michel Rostang, beheerste de verfijnde Franse keuken.
Afgestudeerd aan de Paul Bocuse-school
Leerde koken aan het Paul Bocuse Institute, verfijnde vaardigheden in keukens met topsterren.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Lyon en Annecy. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Je kunt ook naar mij toe komen: 69007, Lyon, Frankrijk

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

François host vanuit een bedrijf

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 250 
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Franse gastronomie door François

Franse terroir-keuken versterkt met exotische smaken zoals Yuzu en Timut-peper.
Automatisch vertaald
Kok in Lyon
Bij je thuis
€ 250 
Gratis annuleren

Seizoensgebonden wandelmenu

€ 100 
Boeken kan vanaf € 600
Gastronomisch menu in 5 stappen Brood is inbegrepen en gerechten kunnen worden teruggebracht Aperitieven/voorgerechten Eerste ingang Foreltartaar van meneer Murgat met citroengras / bernagiecoulis / geroosterd zuurdesembrood Tweede ingang Ardèche varkenspluma / groene currykruiderij / granaatappelreductie Borden Zeeduivel / kreeftenbisque / gekonfijte prei Dessert Grand Cru "Nativo" chocolademousse/zelfgemaakt vanille-ijs Kleine madeleines en financiers op bestelling bereid

Menu om de zintuigen te prikkelen

€ 130 
Boeken kan vanaf € 600
Gastronomisch menu in 6 fasen Brood is inbegrepen en gerechten kunnen worden teruggebracht Aperitieven/voorgerechten Ingang Carpaccio van sint-jakobsschelpen / groenteaugurken Voorgerecht Perfect ei met champignons / aardappelmousse / zelfgemaakte frietjes Tweede gang Lijngevangen vis / gereduceerd fumet / kleine groenten Kazen 3 boerenkazen/honing van mijn productie Dessert "Etrez" cottage cheese cloud / seizoensgebonden fruitmix / zelfgemaakte muesli Kleine madeleines en financiers op bestelling bereid

Gastronomisch menu

€ 170 
Boeken kan vanaf € 600
Gastronomisch menu in 7 etappes Brood is inbegrepen en gerechten kunnen indien nodig worden meegebracht. Aperitieven/voorgerechten Eerste ingang Carpaccio van zeebaars gevangen met de lijn Tweede ingang Ossenhaas tataki Voorgerecht Coquilles / witte botersaus / groenten Tweede gang Kalfsvleesfilet/morieljes/aardappelmillefeuille Fromage brillat savarin met truffel Dessert Citrusvruchten nage met muntsmaak / sinaasappelgranita Madeleines en financiers

Butlerservice

€ 250 
Een butlerservice voor een complete gastronomische restaurantervaring bij jou thuis.
Je kunt François een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
20 jaar ervaring
Opgeleid bij Paul Bocuse, werkte in sterrenrestaurants in heel Europa.
Gekookt voor presidenten en sterren
Werkte bij Georges V en Michel Rostang, beheerste de verfijnde Franse keuken.
Afgestudeerd aan de Paul Bocuse-school
Leerde koken aan het Paul Bocuse Institute, verfijnde vaardigheden in keukens met topsterren.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Lyon en Annecy. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Je kunt ook naar mij toe komen: 69007, Lyon, Frankrijk

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

François host vanuit een bedrijf

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?