Authentieke Romeinse smaken door chef Mattia

Gespecialiseerd in visgerechten, broodbereiding en internationale fusionkeuken.
Automatisch vertaald
Kok in Rome
Bij je thuis

Romeins menu

€ 85 
Boeken kan vanaf € 500
Romeinse gerechten zoals onze grootmoeders maakten het vroeger, met een volledig menu van traditionele gerechten. VOORGERECHT: Bruschetta met tomaten en basilicum Ricotta met honing en knapperig brood VOORGERECHT: Rigatoni pasta met amatriciana sause (varkensvlees en tomatensaus) en pecorino of Mezze maniche pasta met cacio en pepersaus HOOFDGERECHT: Saltimbocca alla romana (kalfsvlees-sage-prosciutto) en seizoensgroenten of Kip cacciatora en geroosterde aardappelen BROOD: Italiaans brood met grissini DESSERT: Tiramisu

Romeins menu met fettuccine

€ 105 
Boeken kan vanaf € 500
Traditionele Romeinse keuken, inclusief een les over hoe je fettuccine maakt VOORGERECHT: Bruschetta met tomaten en basilicum Ricotta met honing en knapperig brood EERSTE GANG: Fettuccine met San Marzano-tomatensaus HOOFDGERECHT: Saltimbocca alla romana (kalfsvlees-salie-prosciutto) en seizoensgroenten of Kip cacciatora en geroosterde aardappelen BROOD: Italiaans brood met grissini DESSERT: Tiramisu

Romeinse pasta en tiramisu

€ 115 
Boeken kan vanaf € 500
Traditionele Romeinse keuken, waaronder een les over het maken van fettuccine en tiramisu. VOORGERECHT: Bruschetta met tomaten en basilicum Ricotta met honing en knapperig brood EERSTE GANG: Fettuccine met San Marzano-tomatensaus HOOFDGERECHT: Saltimbocca alla romana (kalfsvlees-salie-prosciutto) en seizoensgroenten of Kip cacciatora en geroosterde aardappelen BROOD: Italiaans brood met grissini DESSERT: Tiramisu
Je kunt Mattia Maria een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
19 jaar ervaring
Chef-kok met internationale ervaring, van Italiaanse traditie tot sterrenrestaurants.
1 heeft chef
Eigenaar en chef-kok van het restaurant Sottosopra in Australië.
Kookschoolopleiding
Opleiding tussen Italië, Londen en Australië met sterrenchefs en Gambero Rosso Roma.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Rome. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 6 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Mattia Maria host vanuit een bedrijf

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
Geen beschikbaarheid
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Authentieke Romeinse smaken door chef Mattia

Gespecialiseerd in visgerechten, broodbereiding en internationale fusionkeuken.
Automatisch vertaald
Kok in Rome
Bij je thuis
Geen beschikbaarheid
Gratis annuleren

Romeins menu

€ 85 
Boeken kan vanaf € 500
Romeinse gerechten zoals onze grootmoeders maakten het vroeger, met een volledig menu van traditionele gerechten. VOORGERECHT: Bruschetta met tomaten en basilicum Ricotta met honing en knapperig brood VOORGERECHT: Rigatoni pasta met amatriciana sause (varkensvlees en tomatensaus) en pecorino of Mezze maniche pasta met cacio en pepersaus HOOFDGERECHT: Saltimbocca alla romana (kalfsvlees-sage-prosciutto) en seizoensgroenten of Kip cacciatora en geroosterde aardappelen BROOD: Italiaans brood met grissini DESSERT: Tiramisu

Romeins menu met fettuccine

€ 105 
Boeken kan vanaf € 500
Traditionele Romeinse keuken, inclusief een les over hoe je fettuccine maakt VOORGERECHT: Bruschetta met tomaten en basilicum Ricotta met honing en knapperig brood EERSTE GANG: Fettuccine met San Marzano-tomatensaus HOOFDGERECHT: Saltimbocca alla romana (kalfsvlees-salie-prosciutto) en seizoensgroenten of Kip cacciatora en geroosterde aardappelen BROOD: Italiaans brood met grissini DESSERT: Tiramisu

Romeinse pasta en tiramisu

€ 115 
Boeken kan vanaf € 500
Traditionele Romeinse keuken, waaronder een les over het maken van fettuccine en tiramisu. VOORGERECHT: Bruschetta met tomaten en basilicum Ricotta met honing en knapperig brood EERSTE GANG: Fettuccine met San Marzano-tomatensaus HOOFDGERECHT: Saltimbocca alla romana (kalfsvlees-salie-prosciutto) en seizoensgroenten of Kip cacciatora en geroosterde aardappelen BROOD: Italiaans brood met grissini DESSERT: Tiramisu
Je kunt Mattia Maria een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
19 jaar ervaring
Chef-kok met internationale ervaring, van Italiaanse traditie tot sterrenrestaurants.
1 heeft chef
Eigenaar en chef-kok van het restaurant Sottosopra in Australië.
Kookschoolopleiding
Opleiding tussen Italië, Londen en Australië met sterrenchefs en Gambero Rosso Roma.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Rome. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 6 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Mattia Maria host vanuit een bedrijf

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?