De smaak van Australië door Chefin
We creëren meeslepende culinaire avonturen die lekker eten combineren met culturele ontdekkingen.
Automatisch vertaald
Kok in Sydney
Bij je thuis
Buffet met verse producten
€ 93 per gast
Geniet van een ontspannen Aussie-buffet met 2 hoofdgerechten, 2 bijgerechten en 1 salade. Inheemse ingrediënten en regionale smaken benadrukken het land en de zee.
Modern Aussie 3-gangen
€ 110 per gast
Geniet van een 2-gangenmenu met een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Met Australische producten, bush-kruiden en eigentijdse culinaire flair.
Feestmaal met smaken uit Oz
€ 138 per gast
Geniet van een volledige 5-gangenmaaltijd met canapés plus 1 voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en bijgerecht. Geniet van lokale ingrediënten en regionale favorieten tijdens een culinaire reis.
Aussie degustation
€ 222 per gast
Geniet van een elegant 12-gangen degustatiemenu dat de rijke culinaire diversiteit van Australië in de schijnwerpers zet. Met inheemse ingrediënten, verfijnde finesse en meeslepende verhalen.
Je kunt Chefin een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
8 jaar ervaring
Meer dan 100.000 gasten hebben sinds 2015 een door een chef-kok geleide dinerervaring gehad.
Overzicht carrière
Bekend om premium privé-dineren, gekozen door de beste wereldwijde merken voor uitmuntendheid.
Informatie en training
Onze chef-koks zijn opgeleid in gastronomische keukens over de hele wereld.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Sydney. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Vanaf € 93 per gast
Boeken kan vanaf € 816
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?