Authentieke New Orleans Seafood Boil door Evan

Ik ben gespecialiseerd in gekookte rivierkreeft, garnalen, oesters en andere zuidelijke gerechten.
Automatisch vertaald
Cateraar in New Orleans
Bij je thuis

Boil met bezorgservice

€ 60 per gast
Seizoensgebonden zeevruchtenopties, gekookt en warm en klaar om te eten geleverd.

Down the Bayou Boil

€ 73 per gast
Een zeevruchtenkookpot met een keuze uit seizoensgebonden rivierkreeft, Golfgarnalen, sneeuwkrab, maïs, aardappelen en worst.

Uptown Boil

€ 90 per gast
Een luxe feestmaal met alle beschikbare zeevruchten, waaronder rivierkreeft, garnalen, sneeuwkrab en 100 vers geschilde oesters.

CEO Boil

€ 115 per gast
Een koninklijk zeevruchtenfeest met alle seizoensgebonden zeevruchtenopties, zoals kreeftenstaart, koningskrab en 100 vers gepelde oesters.
Je kunt Evan een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Cateraar
10 jaar ervaring
Ik ben een koker van zeevruchten, goed thuis in oester merrior en Gulf South kustgerechten.
Overzicht carrière
Ik was te zien in een segment waarin Zion Williamson werd verwelkomd in New Orleans.
Informatie en training
Ik heb mezelf opgeleid in het koken van eten uit mijn thuisregio voor kleine en grote groepen.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

5.0 van 5 sterren op basis van 3 recensies

0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in New Orleans, French Quarter, Metairie en Covington. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Vanaf € 60 per gast
Boeken kan vanaf € 598
Gratis annuleren

Cateraars op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Authentieke New Orleans Seafood Boil door Evan

Ik ben gespecialiseerd in gekookte rivierkreeft, garnalen, oesters en andere zuidelijke gerechten.
Automatisch vertaald
Cateraar in New Orleans
Bij je thuis
Vanaf € 60 per gast
Boeken kan vanaf € 598
Gratis annuleren

Boil met bezorgservice

€ 60 per gast
Seizoensgebonden zeevruchtenopties, gekookt en warm en klaar om te eten geleverd.

Down the Bayou Boil

€ 73 per gast
Een zeevruchtenkookpot met een keuze uit seizoensgebonden rivierkreeft, Golfgarnalen, sneeuwkrab, maïs, aardappelen en worst.

Uptown Boil

€ 90 per gast
Een luxe feestmaal met alle beschikbare zeevruchten, waaronder rivierkreeft, garnalen, sneeuwkrab en 100 vers geschilde oesters.

CEO Boil

€ 115 per gast
Een koninklijk zeevruchtenfeest met alle seizoensgebonden zeevruchtenopties, zoals kreeftenstaart, koningskrab en 100 vers gepelde oesters.
Je kunt Evan een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Cateraar
10 jaar ervaring
Ik ben een koker van zeevruchten, goed thuis in oester merrior en Gulf South kustgerechten.
Overzicht carrière
Ik was te zien in een segment waarin Zion Williamson werd verwelkomd in New Orleans.
Informatie en training
Ik heb mezelf opgeleid in het koken van eten uit mijn thuisregio voor kleine en grote groepen.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

5.0 van 5 sterren op basis van 3 recensies

0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in New Orleans, French Quarter, Metairie en Covington. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Cateraars op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?