De smaak van Sicilië met chef Fabio Simone
Ontdek het echte Sicilië door middel van een verfijnde en boeiende culinaire ervaring
Automatisch vertaald
Kok in Catánia
Bij je thuis
Essentie van de Siciliaanse tuin
€ 75
Boeken kan vanaf € 300
Authentieke smaken van verse groenten en kruiden uit de tuin van het eiland
VOORGERECHT
Giarratana rode ui sous vide gekookt, gevuld met geitenkaas en basilicum,
geserveerd met aardbeivinaigrette
VOORGERECHT
Carnaroli risotto met pompoen en Etna porcini champignons,
buffelblauwe kaassaus
HOOFDGERECHT
Gebakken linzenkroket met saffraansaus en knapperige wilde groenten
DESSERT
Zanddeeggebak met Chantilly-room en Etna
bosaardbeien
Etna: aarde, vuur en vlees
€ 80
Boeken kan vanaf € 300
Een reis vanuit het Siciliaanse hart, voor een warme en diepgaande ervaring.
Een verhaal over smaak en eilandidentiteit
VOORGERECHT
Cacio Cavallo kaascrespella met Siciliaanse scottona tartaar, Etna Porcini-paddenstoel, kappertjes en knoflookspruiten
VOORGERECHT
Verse paccheri pasta alla Norma met tomaat
saus, gebakken aubergine en gebakken gezouten
ricotta
HOOFDGERECHT
Tenderloin speenvarken uit de Nebrodi-bergen
met Marsala-wijnsaus en kruiden
aardappelen
DESSERT
Proeverij van Siciliaanse gebakjes
Sicilië, waar het eiland de zee ontmoet
€ 90
Boeken kan vanaf € 300
Proef de zee, beleef Sicilië, voel de Middellandse Zee
VOORGERECHT
Lokale rode tonijntartaar, citrussalade met grapefruit, sinaasappels en citroenen,
avocadomousse, yoghurtsaus en peterseliechlorofyl
VOORGERECHT
Zelfgemaakte pastaknoopjes gevuld met ricotta en gekonfijte citroen,
lokale zeeduivelvis-saus en geroosterde knoflookbroodkruim
HOOFDGERECHT
Vangst van de dag in papillote gebakken met citruspanzanella-salade
DESSERT
Siciliaanse citroenmousse met aangebrande citroenpoeder
Workshop verse pasta maken
€ 100
Boeken kan vanaf € 250
Ontdek de kunst van handgemaakte verse pasta in een boeiende en authentieke workshop. Onder begeleiding van chef-kok Fabio Simone leer je met bloem en eieren perfect deeg te maken, verschillende traditionele pastavormen te vormen en klassieke Italiaanse gerechten te bereiden. Een praktische en zintuiglijke ervaring die traditie en creativiteit combineert en echte en oude smaken aan je tafel brengt. Perfect voor wie zijn kennis van de Italiaanse culinaire cultuur wil verdiepen en wil genieten van een smakelijke, leuke reis
De kunst van smaak
€ 110
Boeken kan vanaf € 300
Gastronomische vijf gangen, een ervaring van traditie en innovatie
AMUSE BOUCHE
Vloeibare pizza: een zintuiglijke ervaring
Room van geroosterd brood, San Marzano-tomatensaus, buffelstracciatella-kaas
VOORGERECHT
Italiaanse rosbief met tonijnmayonaisesaus, kappertjes,
en andijvie
VOORGERECHT
Zelfgemaakte Bologna-lasagne, gerijpte Parmezaanse kaas
kaas en saffraansaus
HOOFDGERECHT
Runderhaas geglazuurd met honing en zwarte peper met koffie
geglazuurde babywortelen en wilde groenten
DESSERT
Zabaione en tiramisu
Je kunt Fabio een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
16 jaar ervaring
Ik heb mijn culinaire technieken verfijnd in Michelin-sterrenkeukens in Nice en Monte Carlo.
Werkervaring bij The Shard
Ik heb in een gerenommeerd restaurant in The Shard, Londen, gewerkt en mijn vaardigheden in de keuken verfijnd.
Technicus horecadiensten
Ik heb een diploma behaald als horeca-technicus.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Beoordeeld met 5.0 van 5 sterren op basis van 1 recensie
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Catánia, Siracusa en Taormina. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 4 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Fabio host vanuit een bedrijf
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 100
Boeken kan vanaf € 250
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?






