De smaak van Sicilië met chef Fabio Simone

Ontdek het echte Sicilië door middel van een verfijnde en boeiende culinaire ervaring
Automatisch vertaald
Kok in Catánia
Bij je thuis

Essentie van de Siciliaanse tuin

€ 75 
Boeken kan vanaf € 300
Authentieke smaken van verse groenten en kruiden uit de tuin van het eiland VOORGERECHT Giarratana rode ui sous vide gekookt, gevuld met geitenkaas en basilicum, geserveerd met aardbeivinaigrette VOORGERECHT Carnaroli risotto met pompoen en Etna porcini champignons, buffelblauwe kaassaus HOOFDGERECHT Gebakken linzenkroket met saffraansaus en knapperige wilde groenten DESSERT Zanddeeggebak met Chantilly-room en Etna bosaardbeien

Etna: aarde, vuur en vlees

€ 80 
Boeken kan vanaf € 300
Een reis vanuit het Siciliaanse hart, voor een warme en diepgaande ervaring. Een verhaal over smaak en eilandidentiteit VOORGERECHT Cacio Cavallo kaascrespella met Siciliaanse scottona tartaar, Etna Porcini-paddenstoel, kappertjes en knoflookspruiten VOORGERECHT Verse paccheri pasta alla Norma met tomaat saus, gebakken aubergine en gebakken gezouten ricotta HOOFDGERECHT Tenderloin speenvarken uit de Nebrodi-bergen met Marsala-wijnsaus en kruiden aardappelen DESSERT Proeverij van Siciliaanse gebakjes

Sicilië, waar het eiland de zee ontmoet

€ 90 
Boeken kan vanaf € 300
Proef de zee, beleef Sicilië, voel de Middellandse Zee VOORGERECHT Lokale rode tonijntartaar, citrussalade met grapefruit, sinaasappels en citroenen, avocadomousse, yoghurtsaus en peterseliechlorofyl VOORGERECHT Zelfgemaakte pastaknoopjes gevuld met ricotta en gekonfijte citroen, lokale zeeduivelvis-saus en geroosterde knoflookbroodkruim HOOFDGERECHT Vangst van de dag in papillote gebakken met citruspanzanella-salade DESSERT Siciliaanse citroenmousse met aangebrande citroenpoeder

Workshop verse pasta maken

€ 100 
Boeken kan vanaf € 250
Ontdek de kunst van handgemaakte verse pasta in een boeiende en authentieke workshop. Onder begeleiding van chef-kok Fabio Simone leer je met bloem en eieren perfect deeg te maken, verschillende traditionele pastavormen te vormen en klassieke Italiaanse gerechten te bereiden. Een praktische en zintuiglijke ervaring die traditie en creativiteit combineert en echte en oude smaken aan je tafel brengt. Perfect voor wie zijn kennis van de Italiaanse culinaire cultuur wil verdiepen en wil genieten van een smakelijke, leuke reis

De kunst van smaak

€ 110 
Boeken kan vanaf € 300
Gastronomische vijf gangen, een ervaring van traditie en innovatie AMUSE BOUCHE Vloeibare pizza: een zintuiglijke ervaring Room van geroosterd brood, San Marzano-tomatensaus, buffelstracciatella-kaas VOORGERECHT Italiaanse rosbief met tonijnmayonaisesaus, kappertjes, en andijvie VOORGERECHT Zelfgemaakte Bologna-lasagne, gerijpte Parmezaanse kaas kaas en saffraansaus HOOFDGERECHT Runderhaas geglazuurd met honing en zwarte peper met koffie geglazuurde babywortelen en wilde groenten DESSERT Zabaione en tiramisu
Je kunt Fabio een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
16 jaar ervaring
Ik heb mijn culinaire technieken verfijnd in Michelin-sterrenkeukens in Nice en Monte Carlo.
Werkervaring bij The Shard
Ik heb in een gerenommeerd restaurant in The Shard, Londen, gewerkt en mijn vaardigheden in de keuken verfijnd.
Technicus horecadiensten
Ik heb een diploma behaald als horeca-technicus.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Beoordeeld met 5.0 van 5 sterren op basis van 1 recensie

0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Catánia, Siracusa en Taormina. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 4 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Fabio host vanuit een bedrijf

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 100 
Boeken kan vanaf € 250
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

De smaak van Sicilië met chef Fabio Simone

Ontdek het echte Sicilië door middel van een verfijnde en boeiende culinaire ervaring
Automatisch vertaald
Kok in Catánia
Bij je thuis
€ 100 
Boeken kan vanaf € 250
Gratis annuleren

Essentie van de Siciliaanse tuin

€ 75 
Boeken kan vanaf € 300
Authentieke smaken van verse groenten en kruiden uit de tuin van het eiland VOORGERECHT Giarratana rode ui sous vide gekookt, gevuld met geitenkaas en basilicum, geserveerd met aardbeivinaigrette VOORGERECHT Carnaroli risotto met pompoen en Etna porcini champignons, buffelblauwe kaassaus HOOFDGERECHT Gebakken linzenkroket met saffraansaus en knapperige wilde groenten DESSERT Zanddeeggebak met Chantilly-room en Etna bosaardbeien

Etna: aarde, vuur en vlees

€ 80 
Boeken kan vanaf € 300
Een reis vanuit het Siciliaanse hart, voor een warme en diepgaande ervaring. Een verhaal over smaak en eilandidentiteit VOORGERECHT Cacio Cavallo kaascrespella met Siciliaanse scottona tartaar, Etna Porcini-paddenstoel, kappertjes en knoflookspruiten VOORGERECHT Verse paccheri pasta alla Norma met tomaat saus, gebakken aubergine en gebakken gezouten ricotta HOOFDGERECHT Tenderloin speenvarken uit de Nebrodi-bergen met Marsala-wijnsaus en kruiden aardappelen DESSERT Proeverij van Siciliaanse gebakjes

Sicilië, waar het eiland de zee ontmoet

€ 90 
Boeken kan vanaf € 300
Proef de zee, beleef Sicilië, voel de Middellandse Zee VOORGERECHT Lokale rode tonijntartaar, citrussalade met grapefruit, sinaasappels en citroenen, avocadomousse, yoghurtsaus en peterseliechlorofyl VOORGERECHT Zelfgemaakte pastaknoopjes gevuld met ricotta en gekonfijte citroen, lokale zeeduivelvis-saus en geroosterde knoflookbroodkruim HOOFDGERECHT Vangst van de dag in papillote gebakken met citruspanzanella-salade DESSERT Siciliaanse citroenmousse met aangebrande citroenpoeder

Workshop verse pasta maken

€ 100 
Boeken kan vanaf € 250
Ontdek de kunst van handgemaakte verse pasta in een boeiende en authentieke workshop. Onder begeleiding van chef-kok Fabio Simone leer je met bloem en eieren perfect deeg te maken, verschillende traditionele pastavormen te vormen en klassieke Italiaanse gerechten te bereiden. Een praktische en zintuiglijke ervaring die traditie en creativiteit combineert en echte en oude smaken aan je tafel brengt. Perfect voor wie zijn kennis van de Italiaanse culinaire cultuur wil verdiepen en wil genieten van een smakelijke, leuke reis

De kunst van smaak

€ 110 
Boeken kan vanaf € 300
Gastronomische vijf gangen, een ervaring van traditie en innovatie AMUSE BOUCHE Vloeibare pizza: een zintuiglijke ervaring Room van geroosterd brood, San Marzano-tomatensaus, buffelstracciatella-kaas VOORGERECHT Italiaanse rosbief met tonijnmayonaisesaus, kappertjes, en andijvie VOORGERECHT Zelfgemaakte Bologna-lasagne, gerijpte Parmezaanse kaas kaas en saffraansaus HOOFDGERECHT Runderhaas geglazuurd met honing en zwarte peper met koffie geglazuurde babywortelen en wilde groenten DESSERT Zabaione en tiramisu
Je kunt Fabio een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
16 jaar ervaring
Ik heb mijn culinaire technieken verfijnd in Michelin-sterrenkeukens in Nice en Monte Carlo.
Werkervaring bij The Shard
Ik heb in een gerenommeerd restaurant in The Shard, Londen, gewerkt en mijn vaardigheden in de keuken verfijnd.
Technicus horecadiensten
Ik heb een diploma behaald als horeca-technicus.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Beoordeeld met 5.0 van 5 sterren op basis van 1 recensie

0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Catánia, Siracusa en Taormina. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 4 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Fabio host vanuit een bedrijf

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?