West-Afrikaanse klassiekers door Opportune
Ik herinterpreteer maaltijden uit mijn jeugd voor klanten zoals HBO en Disney.
Automatisch vertaald
Kok in Los Angeles
Bij je thuis
West-Afrikaanse brunch
€ 65 € 65 per gast
Boeken kan vanaf € 473
Geniet van gastronomische versies van streetfood, geserveerd op elke locatie.
Diner met de smaak van West-Afrika
€ 117 € 117 per gast
Boeken kan vanaf € 568
Geniet van een zevengangendiner met verrukkelijke gerechten, geserveerd op elke locatie, samen met verhalen die inzicht geven in de West-Afrikaanse keuken.
Diner met een handtekening
€ 645 € 645 per groep
Dineer op een origineel Afrikaans Chop-menu met bijgerechten, geserveerd op elke locatie. Kies 1 eiwit: kip, rundvlees, vis of vegan. Allemaal met jollof-rijst, zoete gebakken bakbananen en seizoensgebonden gebakken groenten.
Je kunt Opportune een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
7 jaar ervaring
Ik ben de oprichter, chef-kok en receptontwikkelaar van de foodtruck African Chop.
Bekende klanten
Ik heb gekookt voor Disney, HBO, de Universiteit van Zuid-Californië en anderen.
Praktische training
Ik heb mijn kook- en receptontwikkelingsvaardigheden aangescherpt in mijn foodtruck- en cateringbedrijf.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
5.0 van 5 sterren op basis van 4 recensies
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Los Angeles, Santa Monica, Beverly Hills en West Hollywood. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Je kunt ook naar mij toe komen:
Los Angeles, Californië, 90010, Verenigde Staten
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 10 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 65 Vanaf € 65 per gast
Boeken kan vanaf € 473
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




