Creatief Frans dineren met Gérard
Ik kook verfijnde, creatieve gerechten met verse ingrediënten en technieken op lage temperatuur.
Automatisch vertaald
Kok in Stutzheim-Offenheim
Bij je thuis
Gerechten in dozen om op te warmen
€ 50
Ik stel voor dat je voorgerechten, gerechten, desserts levert in magnetronbakjes volgens je wensen of voorkeuren, rekening houdend met je verschillende allergieën
Verrassingsmenu
€ 74
Geniet van een spontane en creatieve 4-gangenmaaltijd, ontworpen met de meest verse ingrediënten en culinaire inspiratie.
Culinaire hoogtepunten thuis
€ 75
Volgens jouw smaak, wensen en voorkeuren maak ik recepten in cateringformule
Menu-ontdekking
€ 80
Geniet van een uitgebalanceerd viergangendiner met seizoensgebonden, Frans geïnspireerde gerechten met verse lokale ingrediënten.
Feestelijk menu
€ 125
Vier met een viergangendiner met verfijnde gerechten om speciale momenten te herdenken en breng vreugde en gastronomische elegantie naar je feesttafel.
Je kunt Gérard een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
10 jaar ervaring
Na een carrière in boekhouding en reclame volgde ik mijn levenslange passie voor koken.
Michelin Bib Gourmand-restaurant
Ik heb bekroonde restaurants gerund in de Elzas en Baskenland.
Door chef-koks opgeleid
Ik heb bij geweldige Franse chef-koks geleerd, waaronder Michel Bras en Didier Oudill.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Stutzheim-Offenheim en Straatsburg. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Gérard host vanuit een bedrijf
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 50
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?






