Modern dineren in een Izakaya door Marx

Mijn kookkunsten zijn een vorm van verhalen vertellen, waarbij elk gerecht creativiteit en mijn roots weerspiegelt.
Automatisch vertaald
Kok in Santa Cruz de Tenerife
Bij je thuis

Izakaya-avondmenu

€ 65 per gast
Een gezellig en informeel Japans 5-gangenmenu met gegrilde spiesjes, knapperige hapjes en gedurfde streetfoodsmaken geserveerd in een moderne izakaya-stijl.

De Smaak van Tokio

€ 85 per gast
Eigentijds Japans menu van zes gangen, geïnspireerd door de stedelijke voedselscene van Tokio, waarbij klassieke smaken worden gecombineerd met creatieve texturen en seizoensgebonden ingrediënten.

Proeverij van de chef

€ 120 per gast
Een gevarieerd 8-gangen proeverijmenu met Aziatische invloeden en creatieve technieken, waarbij elke gang voortbouwt op diepte, contrast en harmonie.
Je kunt Marx een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
Acht jaar ervaring
Ik kom oorspronkelijk uit de Filippijnen en begon in multimedia voordat ik mijn passie vond: koken.
Ervaring in een moderne izakaya
Ik heb mijn vaardigheden verfijnd door maaltijden met meerdere gangen te bereiden in een moderne izakaya-omgeving.
Culinaire opleiding
Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Lyceum University of the Philippines, waar ik me richtte op de Aziatische keuken.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Santa Cruz de Tenerife. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Vanaf € 65 per gast
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Modern dineren in een Izakaya door Marx

Mijn kookkunsten zijn een vorm van verhalen vertellen, waarbij elk gerecht creativiteit en mijn roots weerspiegelt.
Automatisch vertaald
Kok in Santa Cruz de Tenerife
Bij je thuis
Vanaf € 65 per gast
Gratis annuleren

Izakaya-avondmenu

€ 65 per gast
Een gezellig en informeel Japans 5-gangenmenu met gegrilde spiesjes, knapperige hapjes en gedurfde streetfoodsmaken geserveerd in een moderne izakaya-stijl.

De Smaak van Tokio

€ 85 per gast
Eigentijds Japans menu van zes gangen, geïnspireerd door de stedelijke voedselscene van Tokio, waarbij klassieke smaken worden gecombineerd met creatieve texturen en seizoensgebonden ingrediënten.

Proeverij van de chef

€ 120 per gast
Een gevarieerd 8-gangen proeverijmenu met Aziatische invloeden en creatieve technieken, waarbij elke gang voortbouwt op diepte, contrast en harmonie.
Je kunt Marx een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
Acht jaar ervaring
Ik kom oorspronkelijk uit de Filippijnen en begon in multimedia voordat ik mijn passie vond: koken.
Ervaring in een moderne izakaya
Ik heb mijn vaardigheden verfijnd door maaltijden met meerdere gangen te bereiden in een moderne izakaya-omgeving.
Culinaire opleiding
Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Lyceum University of the Philippines, waar ik me richtte op de Aziatische keuken.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Santa Cruz de Tenerife. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?