Haute cuisine op straatniveau
Ik maak culinaire hoogstaande maaltijden die geïnspireerd zijn door authentieke en creatieve gerechten in straatstijl.
Automatisch vertaald
Kok in Santa Cruz de Tenerife
Bij je thuis
Kunst in elke hap
€ 100 per gast
Een gedurfde en expressieve reis door texturen, kleuren en smaken, waarbij elk gerecht een verhaal vertelt. Vijf gangen: één voorgerecht, één voorgerecht, twee hoofdgerechten, één dessert.
Haute cuisine op straatniveau
€ 130 per gast
Een streetstyle haute cuisine-ervaring met artistieke flair, waarbij culinaire creativiteit wordt gecombineerd met alledaagse soul. Vier gangen: één aperitief, één voorgerecht, één hoofdgerecht, één dessert.
Rebelse haute cuisine
€ 145 per gast
Een proeverijmenu dat alle regels doorbreekt en street soul combineert met haute cuisine-techniek. 6 gangen: 2 voorgerechten, 1 voorgerecht, 2 hoofdgerechten, 1 dessert.
Je kunt Eros een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
20 jaar ervaring
Ik heb mijn culinaire identiteit gevormd door in Michelin-sterrenkeukens te werken met gerenommeerde chef-koks.
Werkte met Jamie Oliver
Ik heb in keukens met één, twee en drie Michelin-sterren gewerkt, met gerenommeerde chef-koks.
Keukens met een Michelinster
Ik ben opgeleid door chef-koks als Albert Adrià, Elkano en Jamie Oliver.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Santa Cruz de Tenerife. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Eros host als particulier
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
Vanaf € 100 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?