Baja-Mediterraan door Angel

De mediterrane keuken heeft het eten beïnvloed. De keukens zijn onder andere Frans, Mexicaans en Italiaans.
Automatisch vertaald
Kok in San Diego
Bij je thuis

Baja-Mediterraan

€ 107 per gast
Een mix van Baja en mediterraan. Drie gangen. Voorgerecht - andijviesalade en aardperen met pittige citroenvinaigrette Voorgerecht - Zeebaars verpakt in Hoja Santa met een maïs-tomatillo-succotash Dessert - Horchata-ijs met Mexicaanse chocoladesaus

Comfortfood opnieuw uitgevonden

€ 120 per gast
Een soulvolle en nostalgische kijk op klassiekers. 3 gangen. Voorgerecht - Hummus met geroosterde cashewnoten en een citroenolie uit Aleppo met geroosterde papadum. Voorgerecht - Eye of Ribeye met gebakken baby-erfgoedtomaten en zonnebloemen gegarneerd met een seizoensgebonden chimichurri. Dessert - Pompoen crème brûlée.

Mexicaans ontmoet Frans

€ 142 per gast
Een elegant proeverijmenu geïnspireerd door klassiek Frans met een vleugje Mexicaans. Voorgerecht - Couscoussalade met Calabrische chili-vinaigrette Voorgerecht - New York Steak (Carne Asada Style) met Escabeche gekruide Brocollini en rode aardappelen Dessert - Mexicaanse chocolademousse met gekonfijte pindas van Piloncillo

Aangepast menu

€ 172 per gast
Weet je al wat voor soort eten je wilt? Niet echt in de pre fixe menu's? Kies deze optie om rechtstreeks met mij te praten over het plannen van een aangepast menu naar keuze. Dit is een driegangendiner, dat bestaat uit: 1 voorgerecht/ 1 salade, keuze uit eiwitten (d.w.z. gevogelte, vis, rundvlees) met bijgerecht en dessert naar keuze. Prijzen vanaf $ 200 per persoon
Je kunt Miguel een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
10 jaar ervaring
Ik heb praktijkervaring op beroemde plekken zoals Bleu Boheme en Wormwood.
Beste nieuwe restaurant van 2022
Ik maakte deel uit van het team dat Wormwood 'Best New Restaurant of 2022' verdiende.
Begonnen in de catering
Ik begon in de grootschalige horeca en ontwikkelde me in de Franse en Baja-mediterrane keuken.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

5.0 van 5 sterren op basis van 3 recensies

0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in San Diego. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Vanaf € 107 per gast
Boeken kan vanaf € 215
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Baja-Mediterraan door Angel

De mediterrane keuken heeft het eten beïnvloed. De keukens zijn onder andere Frans, Mexicaans en Italiaans.
Automatisch vertaald
Kok in San Diego
Bij je thuis
Vanaf € 107 per gast
Boeken kan vanaf € 215
Gratis annuleren

Baja-Mediterraan

€ 107 per gast
Een mix van Baja en mediterraan. Drie gangen. Voorgerecht - andijviesalade en aardperen met pittige citroenvinaigrette Voorgerecht - Zeebaars verpakt in Hoja Santa met een maïs-tomatillo-succotash Dessert - Horchata-ijs met Mexicaanse chocoladesaus

Comfortfood opnieuw uitgevonden

€ 120 per gast
Een soulvolle en nostalgische kijk op klassiekers. 3 gangen. Voorgerecht - Hummus met geroosterde cashewnoten en een citroenolie uit Aleppo met geroosterde papadum. Voorgerecht - Eye of Ribeye met gebakken baby-erfgoedtomaten en zonnebloemen gegarneerd met een seizoensgebonden chimichurri. Dessert - Pompoen crème brûlée.

Mexicaans ontmoet Frans

€ 142 per gast
Een elegant proeverijmenu geïnspireerd door klassiek Frans met een vleugje Mexicaans. Voorgerecht - Couscoussalade met Calabrische chili-vinaigrette Voorgerecht - New York Steak (Carne Asada Style) met Escabeche gekruide Brocollini en rode aardappelen Dessert - Mexicaanse chocolademousse met gekonfijte pindas van Piloncillo

Aangepast menu

€ 172 per gast
Weet je al wat voor soort eten je wilt? Niet echt in de pre fixe menu's? Kies deze optie om rechtstreeks met mij te praten over het plannen van een aangepast menu naar keuze. Dit is een driegangendiner, dat bestaat uit: 1 voorgerecht/ 1 salade, keuze uit eiwitten (d.w.z. gevogelte, vis, rundvlees) met bijgerecht en dessert naar keuze. Prijzen vanaf $ 200 per persoon
Je kunt Miguel een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
10 jaar ervaring
Ik heb praktijkervaring op beroemde plekken zoals Bleu Boheme en Wormwood.
Beste nieuwe restaurant van 2022
Ik maakte deel uit van het team dat Wormwood 'Best New Restaurant of 2022' verdiende.
Begonnen in de catering
Ik begon in de grootschalige horeca en ontwikkelde me in de Franse en Baja-mediterrane keuken.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

5.0 van 5 sterren op basis van 3 recensies

0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in San Diego. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?