Italiaans-Braziliaanse fusion van Jose Carlos

Ik heb aan de Culinary Arts Academy gestudeerd en gerechten bereid in Michelin-sterrenkeukens.
Automatisch vertaald
Kok in Barcelona
Bij je thuis

Tapas en roots

€ 60 
Dit is een informele, levendige proeverij van Spaanse tapas met een Braziliaans-Italiaanse twist, van gegrilde octopus met chimichurri tot romige polenta met jamón ibérico en coxinhas gevuld met getruffelde champignons.

Van Rio naar Rome

€ 90 
Braziliaanse soulfood wordt gecombineerd met Italiaanse elegantie, waaronder moqueca de peixe met saffraanrisotto, handgemaakte burrata met açai-balsamicoglazuur en pão de queijo.

Uniek feestmaal

€ 130 
Deze gastronomische ervaring is geïnspireerd op training in Michelin-sterrenkeukens, waaronder garnalencarpaccio met citruslucht, Iberisch varkensbuik met cassavatexturen en een dessert.
Je kunt Jose een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
4 jaar ervaring
Ik ben een voormalige biomedische ingenieur en heb bij Ritz Paris en in Barcelona gewerkt.
Ervaring bij Quique Dacosta
Ik heb in een restaurant met drie Michelin-sterren gewerkt en mijn vaardigheden in expressieve gerechten aangescherpt.
Culinaire kunstacademie
Ik ben opgeleid aan de Culinary Arts Academy in Le Bouveret.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Barcelona. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Jose host als particulier

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 60 
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Italiaans-Braziliaanse fusion van Jose Carlos

Ik heb aan de Culinary Arts Academy gestudeerd en gerechten bereid in Michelin-sterrenkeukens.
Automatisch vertaald
Kok in Barcelona
Bij je thuis
€ 60 
Gratis annuleren

Tapas en roots

€ 60 
Dit is een informele, levendige proeverij van Spaanse tapas met een Braziliaans-Italiaanse twist, van gegrilde octopus met chimichurri tot romige polenta met jamón ibérico en coxinhas gevuld met getruffelde champignons.

Van Rio naar Rome

€ 90 
Braziliaanse soulfood wordt gecombineerd met Italiaanse elegantie, waaronder moqueca de peixe met saffraanrisotto, handgemaakte burrata met açai-balsamicoglazuur en pão de queijo.

Uniek feestmaal

€ 130 
Deze gastronomische ervaring is geïnspireerd op training in Michelin-sterrenkeukens, waaronder garnalencarpaccio met citruslucht, Iberisch varkensbuik met cassavatexturen en een dessert.
Je kunt Jose een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
4 jaar ervaring
Ik ben een voormalige biomedische ingenieur en heb bij Ritz Paris en in Barcelona gewerkt.
Ervaring bij Quique Dacosta
Ik heb in een restaurant met drie Michelin-sterren gewerkt en mijn vaardigheden in expressieve gerechten aangescherpt.
Culinaire kunstacademie
Ik ben opgeleid aan de Culinary Arts Academy in Le Bouveret.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Barcelona. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Jose host als particulier

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?