Creatief dineren door Edwin Simon Gastronomie
Koken is een creatieve reis waar smaken en texturen samenkomen.
Automatisch vertaald
Kok in Longueuil
Bij je thuis
Bijoux
€ 102 per gast
Dit menu biedt vijf verfijnde gerechten - van zorgvuldig geselecteerde voorgerechten tot een gastronomisch dessert - die je avond verheffen.
-rundvlees Wellington 2.0
- chips en kaviaar
-lamskoteletten
- eendenconfit
-peren
Land en zee
€ 123 per gast
Het menu verenigt land en zee met acht elegante gerechten.
- barbecue-oesters
-rundvlees tataki
-lamskoteletten
- coquilles
-octopus
- garnalentaco's
-bizon tomahawk
-peer
'Water'
€ 123 per gast
Het inventieve menu bestaat uit acht gangen die vloeiende creativiteit vieren met uitgebalanceerde voorgerechten, verfijnde hoofdgerechten en zoete afsluitingen.
- barbecue-oesters
- tonijntataki
- chips en kaviaar
-garnalen ceviche
- coquilles
-kreeft
-cod
-peer
Je kunt Edwin Simon een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
20 jaar ervaring
Ik heb voor toprestaurants en exclusieve evenementen gekookt.
Werken op de beste locaties
Ik ben trots op mijn carrière bij hoog aangeschreven restaurants en evenementen.
School voor horeca
Ik ben opgeleid aan het Institut de tourisme et d'hôtellerie Québec en bij Canadese chef-koks.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Beoordeeld met 5.0 van 5 sterren op basis van 1 recensie
De gemiddelde beoordeling is zichtbaar na 3 recensies.
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Longueuil. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Vanaf € 102 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?