Moderne Europese menu's van Patryk

Ik ontwerp proeverijen gevormd door Michelin-sterrenkeukens, wereldwijde smaken en Scandinavische precisie.
Automatisch vertaald
Kok in Los Angeles
Bij je thuis

Britse klassiekers opnieuw gedefinieerd

€ 257 per gast
Geniet van een driegangendiner met moderne comfortfood, zoals Schotse zalm met bieten, gedeconstrueerde fish and chips en chocoladefondant met mascarpone-mousse. Dit aanbod omvat het opruimen van de keuken en het verhaal achter elk gerecht.

Scandinavische elegantie

€ 300 per gast
Geniet van een Scandinavisch viergangendiner met traditionele technieken. Proef gerechten zoals gravlax, langoustine met avocadocrème, heilbot met bruine botersaus en het klassieke Noorse dessert bondepike. De gerechten worden bereid met behulp van keukengerei voor gasten, met geselecteerde stukken die door de chef-kok worden meegebracht.

Proeverij met wereldsmaken

€ 343 per gast
Ga op een reis van zes gangen door mediterrane, Aziatische en Latijnse smaken. Ingrediënten en verhalen worden gecombineerd in gelaagde gerechten, zoals oesters met rode wijnazijn, aardappelparels met sojaglasuur en tropische citrusdesserts. Deze optie omvat optionele wijncombinaties en inzichten van de chef-kok over elk gerecht.
Je kunt Patryk een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
20 jaar ervaring
Ik heb in Michelin-sterrenkeukens gewerkt en creëer verfijnde, seizoensgebonden menu's met een wereldwijde invloed.
Werkte als chef-kok
Ik heb 14 jaar lang de leiding gehad over de keukens van het Grand Hotel, SonSpa Hotel en andere topbestemmingen.
Opgeleid in gastronomische keukens
Ik heb negen jaar lang mijn vaardigheden in het Verenigd Koninkrijk aangeleerd, gedreven door een liefde voor klassieke technieken.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

5.0 van 5 sterren op basis van 4 recensies

0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Los Angeles, Marina del Rey en Santa Monica. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Vanaf € 257 per gast
Boeken kan vanaf € 515
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Moderne Europese menu's van Patryk

Ik ontwerp proeverijen gevormd door Michelin-sterrenkeukens, wereldwijde smaken en Scandinavische precisie.
Automatisch vertaald
Kok in Los Angeles
Bij je thuis
Vanaf € 257 per gast
Boeken kan vanaf € 515
Gratis annuleren

Britse klassiekers opnieuw gedefinieerd

€ 257 per gast
Geniet van een driegangendiner met moderne comfortfood, zoals Schotse zalm met bieten, gedeconstrueerde fish and chips en chocoladefondant met mascarpone-mousse. Dit aanbod omvat het opruimen van de keuken en het verhaal achter elk gerecht.

Scandinavische elegantie

€ 300 per gast
Geniet van een Scandinavisch viergangendiner met traditionele technieken. Proef gerechten zoals gravlax, langoustine met avocadocrème, heilbot met bruine botersaus en het klassieke Noorse dessert bondepike. De gerechten worden bereid met behulp van keukengerei voor gasten, met geselecteerde stukken die door de chef-kok worden meegebracht.

Proeverij met wereldsmaken

€ 343 per gast
Ga op een reis van zes gangen door mediterrane, Aziatische en Latijnse smaken. Ingrediënten en verhalen worden gecombineerd in gelaagde gerechten, zoals oesters met rode wijnazijn, aardappelparels met sojaglasuur en tropische citrusdesserts. Deze optie omvat optionele wijncombinaties en inzichten van de chef-kok over elk gerecht.
Je kunt Patryk een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
20 jaar ervaring
Ik heb in Michelin-sterrenkeukens gewerkt en creëer verfijnde, seizoensgebonden menu's met een wereldwijde invloed.
Werkte als chef-kok
Ik heb 14 jaar lang de leiding gehad over de keukens van het Grand Hotel, SonSpa Hotel en andere topbestemmingen.
Opgeleid in gastronomische keukens
Ik heb negen jaar lang mijn vaardigheden in het Verenigd Koninkrijk aangeleerd, gedreven door een liefde voor klassieke technieken.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

5.0 van 5 sterren op basis van 4 recensies

0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Los Angeles, Marina del Rey en Santa Monica. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?