Levendige, voedzame keuken door Georgie
Chef-kok en holistische voedingsdeskundige die levendige gerechten maken die wellness en smaak combineren.
Automatisch vertaald
Kok in Vancouver
Bij je thuis
Voedsel zoeken en feestmaal
€ 145 per gast
Forage and Feast is een viering van versheid en seizoensgebondenheid, geworteldigd in het land en gegrondvest op smaak. Met lokale ingrediënten van boerenmarkten en kleine producenten is dit menu een soulvolle reis door de smaken van ons land
Golven en pieken
€ 145 per gast
Waves and Peaks is geïnspireerd op avonturen van zee tot pistes en combineert kustfrisheid met alpien comfort. Rijk aan volwaardige voedingsmiddelen, schone eiwitten en langzaam verbrandende energie - perfect voor après-ski, bootfeesten en seizoensgebonden bijeenkomsten.
Voeden en stralen
€ 154 per gast
Nourish and Glow is een levendig, seizoensgebonden menu dat is ontworpen om energie te herstellen, de spijsvertering te ondersteunen en de innerlijke uitstraling te wekken. Voedsel om je lichaam, geest en ziel te voeden.
Je kunt Georgie een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
Negen jaar ervaring
Ik breng creativiteit, kleur en balans mee.
Privékok op zeilboten
Ik heb gewerkt als privékok op zeilboten in de Britse Maagdeneilanden, de Bahama's en Zuid-Frankrijk.
Holistische voedingsdeskundige
Ik ben een professioneel opgeleide holistische voedingsdeskundige en autodidactische chef-kok.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Vancouver. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Vanaf € 145 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?