Seizoensgebonden Franse gerechten van Nabil

Ik bied verfijnde culinaire ervaringen, waarbij ik gebruikmaak van seizoensgebonden ingrediënten en creativiteit.
Automatisch vertaald
Kok in Montreuil
Bij je thuis

De kunst van het delen

€ 55 per gast
Een klassiek menu, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, volledig zelfgemaakt met verse en seizoensgebonden producten. Ontworpen om te delen rond een warme tafel, met familie of vrienden, in eenvoud en goede humor.

Équinoxe Gourmand

€ 122 per gast
Équinoxe Gourmand biedt een seizoensgebonden en elegante proeverij met een samengestelde selectie van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. 5 gangen.

Texturen en terroirs

€ 183 per gast
Elk gerecht op dit menu verkent contrast en balans: knapperig, zijdezacht, geroosterd, rauw. Met producten en tradities uit heel Frankrijk. Zes gangen.
Je kunt Nabil een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
Van beeldende kunst tot gastronomie
Opgeleid onder chef-koks zoals Romain Alinat, Hélène Darroze en Julien Le Cloarec.
Werkte met topchefs
Ik werkte samen met chef-koks Romain Alinat, Hélène Darroze en Julien Le Cloarec.
Opgeleid onder chef-kok Brisart
Ik heb beeldende kunst gestudeerd en daarna een praktische culinaire opleiding in Frankrijk gevolgd.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Montreuil. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Nabil host vanuit een bedrijf

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
Vanaf € 183 per gast
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Seizoensgebonden Franse gerechten van Nabil

Ik bied verfijnde culinaire ervaringen, waarbij ik gebruikmaak van seizoensgebonden ingrediënten en creativiteit.
Automatisch vertaald
Kok in Montreuil
Bij je thuis
Vanaf € 183 per gast
Gratis annuleren

De kunst van het delen

€ 55 per gast
Een klassiek menu, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, volledig zelfgemaakt met verse en seizoensgebonden producten. Ontworpen om te delen rond een warme tafel, met familie of vrienden, in eenvoud en goede humor.

Équinoxe Gourmand

€ 122 per gast
Équinoxe Gourmand biedt een seizoensgebonden en elegante proeverij met een samengestelde selectie van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. 5 gangen.

Texturen en terroirs

€ 183 per gast
Elk gerecht op dit menu verkent contrast en balans: knapperig, zijdezacht, geroosterd, rauw. Met producten en tradities uit heel Frankrijk. Zes gangen.
Je kunt Nabil een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
Van beeldende kunst tot gastronomie
Opgeleid onder chef-koks zoals Romain Alinat, Hélène Darroze en Julien Le Cloarec.
Werkte met topchefs
Ik werkte samen met chef-koks Romain Alinat, Hélène Darroze en Julien Le Cloarec.
Opgeleid onder chef-kok Brisart
Ik heb beeldende kunst gestudeerd en daarna een praktische culinaire opleiding in Frankrijk gevolgd.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Montreuil. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Nabil host vanuit een bedrijf

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?