Baskische smaken: van traditie tot trend
Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in topkeukens en voedingsonderzoek. Elk diner is een persoonlijke kijk op Baskische smaken, gemaakt met het oog van een chef-kok, geworteld in traditie en gedeeld als met oude vrienden.
Automatisch vertaald
Kok in San Sebastian
Bij je thuis
Geheim genootschap menu
€ 130
Boeken kan vanaf € 450
Ik kook wat belangrijk is. Baskische gerechten gemaakt van wat er die dag vers is - kokotxas, gepofte paprika's, langzaam gestoofd vlees. Ansjovis zo scherp dat ze je wakker maken. Wijnen die het schenken waard zijn. Geen gimmicks. Alleen een chef-kok, een tafel, echt eten en het soort gezelschap waardoor je de tijd uit het oog verliest. De knoflook komt als eerste. Dan het zout. Dan de stilte - wanneer het goed genoeg is dat niemand spreekt. Dit is geen show. Het is een maaltijd om nooit te vergeten.
Je kunt Erich een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
20 jaar ervaring
Chef-kok bij LABe; opgeleid bij Mugaritz en El Racó de Can Fabes. R&D-kok bij Gustu.
Overzicht carrière
APF Award-winnaar; spreker op HIP Madrid, BEAM Summit en gastheer van Pot Luck Food Talks
Informatie en training
Culinaire opleiding aan ICC Caracas + Food Experience Design aan Culinary Institute of America
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in San Sebastian. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Je kunt ook naar mij toe komen:
20012, Donostia-San Sebastian, Baskenland, Spanje
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 16 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Erich host als particulier
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 130
Boeken kan vanaf € 450
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?