Voorouderlijke culinaire ervaring
Mexicaans, vis en zeevruchten, kenmerkende gerechten, lokale ingrediënten, gepersonaliseerde menu's.
Automatisch vertaald
Kok in Playa del Carmen
Bij je thuis
Welkom
€ 94 € 94 per gast
Boeken kan vanaf € 385
Geniet van een welkomstfeest met een verscheidenheid aan traditionele snacks zoals nacho's en esquites, Mexicaanse snacks, een verscheidenheid aan taco's en vers water
Omakase-ervaring
€ 108 € 108 per gast
Boeken kan vanaf € 523
Maak je klaar om te genieten van een uitgebreide bar met gerechten uit de Japanse gastronomie, beleef deze authentieke ervaring die wordt gekenmerkt door het voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in ingrediënten en processen
Gegrilde gerechten
€ 122 € 122 per gast
Boeken kan vanaf € 440
Geniet van een geweldige barbecue thuis, je kunt een verscheidenheid aan gegrilde eiwitten proeven, zoals rundvlees, kip, worstjes en zelfs garnalen, dit alles vergezeld van een verscheidenheid aan gegrilde groenten, salades, sauzen en guacamole
Je kunt Karen een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
5 jaar ervaring
6 jaar als privékok in Riviera Maya gespecialiseerd in gepersonaliseerde menu's.
Overzicht carrière
Bekend om kenmerkende Mexicaanse en visgerechten in Riviera Maya.
Informatie en training
Zelflerend koken sinds de leeftijd van 7 met familiebegeleiding in Riviera Maya.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Playa del Carmen en Tulum Pueblo. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 94 Vanaf € 94 per gast
Boeken kan vanaf € 385
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




