Geïnspireerde Franse keuken, door Christophe

Ik nodig je uit om een originele ervaring te beleven door middel van een gezellige keuken vol smaakvolle ontdekkingen.
Automatisch vertaald
Kok in Chantilly
Bij je thuis

Speciale cocktaildiner

€ 48 € 48 per gast
Boeken kan vanaf € 480
Koude hartige spies van garnalen, ananas en munt Peer en gerookte eendenborst Coquillesalade, langoustinesapvinaigrette Eendenlever en gekarameliseerde appel Warme hartige/kip en groente tandoori bouché Chorizo-tortilla Gegrilde groene asperges en gerookte zalm Champignonrisotto met truffelsmaken Kaas/brie gevuld met walnoten en Granny Smith-appel Zoete rabarber- en aardbeiencrumble Frambozenchocoladelsmelt Passievrucht panna cotta

Feest van smaken

€ 65 € 65 per gast
Boeken kan vanaf € 390
Geniet van een elegant menu bestaande uit een bladerdeegtaartje van rode mulletfilets met piperadesaus, een kalfssteak in een kruidenkorst "tajine" stijl, met geroosterde zoete aardappelen en peultjes, en een frambozen crème brûlée met gekarameliseerde hazelnootchips.

In het net van de visser

€ 80 € 80 per gast
Boeken kan vanaf € 480
Trakteer uzelf op een elegante culinaire reis met een getruffelde cappuccino, een tartaar van zeekreeft en aspergetempura, een kabeljauwrug met schaaldiersap en een crème brûlée met frambozen en gekarameliseerde stukjes hazelnoot

Speciaal verjaardagsmenu

€ 90 € 90 per gast
Boeken kan vanaf € 540
Een luxe culinaire reis van sint-jakobscarpaccio, via een trilogie met eendenlever, een garnalencassolette met kreeftensap in een bladerdeegverrassing, tot de grandioze finale met de ijssoufflé met rode vruchten

Epicurisch menu

€ 100 € 100 per gast
Boeken kan vanaf € 600
Geniet van een verfijnd menu van coquillecarpaccio met roze peperkorrels, cappuccino met eendenlever, kalfsinvoltini met groene asperges en een vanille-frambozenmacaron.
Je kunt Christophe een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
23 jaar ervaring
Ik was onderchef bij het Plazza Athénée in Parijs
Overzicht carrière
Ik deed mee aan de documentaire Envoyé Spécial (France 2) over het thema Chef à domicile.
Informatie en training
Prijs voor handwerk van de Rotary Club Bronzen medaille op de Olympiade de la cuisine
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Chantilly, Parijs, Senlis en L'Isle-Adam. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Christophe host vanuit een bedrijf

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 65 Vanaf € 65 per gast
Boeken kan vanaf € 390
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Geïnspireerde Franse keuken, door Christophe

Ik nodig je uit om een originele ervaring te beleven door middel van een gezellige keuken vol smaakvolle ontdekkingen.
Automatisch vertaald
Kok in Chantilly
Bij je thuis
€ 65 Vanaf € 65 per gast
Boeken kan vanaf € 390
Gratis annuleren

Speciale cocktaildiner

€ 48 € 48 per gast
Boeken kan vanaf € 480
Koude hartige spies van garnalen, ananas en munt Peer en gerookte eendenborst Coquillesalade, langoustinesapvinaigrette Eendenlever en gekarameliseerde appel Warme hartige/kip en groente tandoori bouché Chorizo-tortilla Gegrilde groene asperges en gerookte zalm Champignonrisotto met truffelsmaken Kaas/brie gevuld met walnoten en Granny Smith-appel Zoete rabarber- en aardbeiencrumble Frambozenchocoladelsmelt Passievrucht panna cotta

Feest van smaken

€ 65 € 65 per gast
Boeken kan vanaf € 390
Geniet van een elegant menu bestaande uit een bladerdeegtaartje van rode mulletfilets met piperadesaus, een kalfssteak in een kruidenkorst "tajine" stijl, met geroosterde zoete aardappelen en peultjes, en een frambozen crème brûlée met gekarameliseerde hazelnootchips.

In het net van de visser

€ 80 € 80 per gast
Boeken kan vanaf € 480
Trakteer uzelf op een elegante culinaire reis met een getruffelde cappuccino, een tartaar van zeekreeft en aspergetempura, een kabeljauwrug met schaaldiersap en een crème brûlée met frambozen en gekarameliseerde stukjes hazelnoot

Speciaal verjaardagsmenu

€ 90 € 90 per gast
Boeken kan vanaf € 540
Een luxe culinaire reis van sint-jakobscarpaccio, via een trilogie met eendenlever, een garnalencassolette met kreeftensap in een bladerdeegverrassing, tot de grandioze finale met de ijssoufflé met rode vruchten

Epicurisch menu

€ 100 € 100 per gast
Boeken kan vanaf € 600
Geniet van een verfijnd menu van coquillecarpaccio met roze peperkorrels, cappuccino met eendenlever, kalfsinvoltini met groene asperges en een vanille-frambozenmacaron.
Je kunt Christophe een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
23 jaar ervaring
Ik was onderchef bij het Plazza Athénée in Parijs
Overzicht carrière
Ik deed mee aan de documentaire Envoyé Spécial (France 2) over het thema Chef à domicile.
Informatie en training
Prijs voor handwerk van de Rotary Club Bronzen medaille op de Olympiade de la cuisine
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Chantilly, Parijs, Senlis en L'Isle-Adam. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Christophe host vanuit een bedrijf

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?