Seizoensgebonden privékok Lisa
Bereid seizoensgebonden gerechten met verse lokale ingrediënten
Automatisch vertaald
Kok in Santa Barbara
Bij je thuis
Hors d'oeuvres
€ 57 € 57 per gast
Boeken kan vanaf € 410
Savoy kleine hapjes selectie zoals Crisp Crab Cakes & Meyer Lemon Aioli,
Crostini met lenteerwten en radijs,
Chimichurri garnalenspiesjes,
Caesar Salad Deviled Eggs met knoflookbroodkruim, Caprese-spiesjes met zelfgemaakte basilicumpesto
Driegangenlunch of -diner
€ 113 € 113 per gast
Boeken kan vanaf € 410
Selectie op maat van voorgerecht of salade, hoofdgerecht en dessert
Gezinsdiner
€ 117 € 117 per gast
Boeken kan vanaf € 410
Selectie van voorgerecht, salade, hoofdgerecht en dessert geserveerd op grote schotels voor eenvoudig serveren
Je kunt Lisa een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
16 jaar ervaring
Ik ben een lokale privékok die Santa Barbara, Montecito, Summerland en Carpinteria bedient
Overzicht carrière
https://shoutoutla.com/meet-chef-lisa-robinson-private-chef-jam-maker/
Informatie en training
Afgestudeerd aan UC Berkeley en Le Cordon Bleu College of Culinary Arts in Pasadena
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Santa Barbara, Montecito, Summerland en Carpinteria. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 57 Vanaf € 57 per gast
Boeken kan vanaf € 410
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




