De ambachtelijke keuken van chef-kok Delilah
Ik breng smaken uit verschillende keukens samen.
Automatisch vertaald
Kok in Austin
Bij je thuis
Kleine hapjes
€ 44 
Elegante, seizoensgebonden kleine hapjes gemaakt met verfijnde techniek en artistieke presentatie, ontworpen om te verrassen, te verrassen en elke eetervaring te verheffen
Dineropties
€ 44 
Boeken kan vanaf € 216
Deze functie omvat meerdere samengestelde opzettelijke dineropties, zoals gegrilde steaks, hele vis, schelpdieren, vegetarische opties, enz. Geserveerd met een salade en bijgerechten zoals sauzen/puree, verwerkte groenten en meer.
Ontbijt / brunch
€ 65 
Boeken kan vanaf € 173
Deze functie biedt , geïnterpreteerde eieren Benedict, knapperige hash brown wafels gegarneerd met gerookte zalm. Pannenkoeken ( gf-opties), biefstuk en eieren. Fruitschalen en yoghurt. 
Driegangendiner
€ 87 
Boeken kan vanaf € 324
Deze optie biedt een brood- en/of saladegerecht, gevolgd door een hoofdgerecht en afgewerkt met een samengesteld dessert. (flexibel met zuivelvrije/glutenvrije opties)
Je kunt Delilha een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
6 jaar ervaring
Ik was de am Sous chef in het restaurant op het dak boven het Loren Hotel bij Ladybird Lake
Overzicht carrière
Ik ben gepromoveerd tot leidinggevende functies in elke culinaire baan die ik ooit heb gehad.
Informatie en training
Ik heb een diploma in Culinaire Kunst. Behaald aan het Aguguste Escoffier Instituut.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Austin. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 44 
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem? 





