Edgar Prívate chef-kok in Punta Cana
Ik ben gespecialiseerd in vlees en gedurfde smaken, waarbij ik diverse stijlen omarm, van Latijns tot Italiaans.
Automatisch vertaald
Kok in Punta Cana
Bij je thuis
Amerikaans ontbijt
€ 78
Eieren
varkensspek (of kalkoen)
varkensworst (of kalkoen)
hashbrown-aardappelen
wentelteefjes of pannenkoeken met siroop.
fruit
Sinaasappelsap
koffie
Dominicaanse ervaring
€ 103
Caribische Ceviche.
Kokosnoot guandules rijst
Gebakken lokale vis met orégano en citroen
Rijpe plátain.
Three Milks Cake in een kopje.
Italiaanse smaak
€ 103
Rucola, prosciutto, fetakaas salade
Italiaanse risotto met garnalen, parmezaan, citroen en Brasil.
Panacotta van kokos en ananas.
Fusion proeverij
€ 103
Aziatische zoete chili tonijn tartaar.
Varkensvlees Chicharrón met cassavepuree en geitenkaas, gebakken cassave en groenten.
Vochtige donkere chocolade, praline-ijs en saus.
Je kunt Argencheff een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
20 jaar ervaring
Ik heb ervaring met het werken in verschillende landen met verschillende culinaire stijlen.
ServSafe-gecertificeerd
Ik ben ServSafe-gecertificeerd, wat de voedselveiligheid en kwaliteit van elk gerecht garandeert.
Getraind in Argentinië
Ik heb een opleiding gevolgd aan een culinaire school in Argentinië en ben ServSafe-gecertificeerd.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Punta Cana. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 20 gasten.
Toegankelijkheid
Opties voor gebarentaal
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 78
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?





