Dineren op Michelin-niveau door Nicholas
Ik combineer op een duurzame manier klassieke Franse, Aziatische en Nieuw-Amerikaanse invloeden voor een elegante keuken.
Automatisch vertaald
Kok in Jersey City
Bij je thuis
Seizoensgebonden eenvoud
€ 115
Geniet van dit productgerichte proeverijmenu waar techniek en versheid samenkomen, gemaakt om de schoonheid van elk seizoensgebonden ingrediënt te benadrukken.
Moderne natuur
€ 133
Geniet van uitgebalanceerde, voedzame gerechten die geïnspireerd zijn op wereldwijde tradities en gebaseerd zijn op duurzame praktijken zonder afval. Dit menu staat bekend om zijn intense smaken.
De Michelin-tafel
€ 184
Boeken kan vanaf € 1.100
Geniet van een luxe ervaring met meerdere gangen, geworteld in klassieke training, geleverd met de warmte van thuis. De maaltijd is verfijnd, doordacht en onvergetelijk.
Je kunt Nicholas een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
20 jaar ervaring
Mijn klassieke opleiding en wereldwijde invloeden creëren elegante, duurzame maaltijden.
Werkte onder Massimo Bottura
Ik heb mijn vaardigheden in duurzame keuken aangescherpt onder de befaamde chef-kok Massimo Bottura.
Autodidact en opgeleid in de branche
Ik heb in Michelin-sterrenkeukens getraind, waaronder Le Bernardin, Rouge Tomate en Momofuku.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Jersey City. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 20 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 115
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




