Comfort dineren met vuur door chef-kok Omari Jeter

Ik ben gespecialiseerd in technieken met vuur, van houtrook tot flambé, om vers voedsel te verrijken.
Automatisch vertaald
Kok in Boulder City
Bij je thuis

Ember-nachtmenu

€ 155 
Geniet van een gezellige maar verhoogde kijk op klassieke comfortfood, met gegrilde, geflambeerde en gerookte elementen die nostalgische smaken weer tot leven brengen met een vurige twist.

Menu rooksignalen

€ 164 
Reis de wereld rond via vuur. Dit menu laat zien hoe verschillende culturen vuur gebruiken, van het Latijns-Amerikaanse grillen tot het Aziatische wokvuur, maar dan met een rokerige twist.

Menu voor haard en vlam

€ 172 
Dit prachtige, soulvolle menu is geworteld in vuur. Van verschroeide voorgerechten tot vlammengegrilde hoofdgerechten en rokerige afwerkingen, elke gang vertelt een verhaal over hitte, hart en erfgoed.
Je kunt Omari een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
4 jaar ervaring
Ik heb in keukens gewerkt met een unieke focus op vuurgebaseerde technieken om te helpen bij het verbeteren.
Technieken met vuur
Vuur speelt een centrale rol in mijn gerechten, van houtrook tot flambé.
Praktische training
Ik ben al op mijn derde begonnen met koken en heb mijn vaardigheden zowel thuis als op het werk aangescherpt.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Clark County, Indian Springs, COTTONWOOD CV en Las Vegas. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 155 
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Comfort dineren met vuur door chef-kok Omari Jeter

Ik ben gespecialiseerd in technieken met vuur, van houtrook tot flambé, om vers voedsel te verrijken.
Automatisch vertaald
Kok in Boulder City
Bij je thuis
€ 155 
Gratis annuleren

Ember-nachtmenu

€ 155 
Geniet van een gezellige maar verhoogde kijk op klassieke comfortfood, met gegrilde, geflambeerde en gerookte elementen die nostalgische smaken weer tot leven brengen met een vurige twist.

Menu rooksignalen

€ 164 
Reis de wereld rond via vuur. Dit menu laat zien hoe verschillende culturen vuur gebruiken, van het Latijns-Amerikaanse grillen tot het Aziatische wokvuur, maar dan met een rokerige twist.

Menu voor haard en vlam

€ 172 
Dit prachtige, soulvolle menu is geworteld in vuur. Van verschroeide voorgerechten tot vlammengegrilde hoofdgerechten en rokerige afwerkingen, elke gang vertelt een verhaal over hitte, hart en erfgoed.
Je kunt Omari een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
4 jaar ervaring
Ik heb in keukens gewerkt met een unieke focus op vuurgebaseerde technieken om te helpen bij het verbeteren.
Technieken met vuur
Vuur speelt een centrale rol in mijn gerechten, van houtrook tot flambé.
Praktische training
Ik ben al op mijn derde begonnen met koken en heb mijn vaardigheden zowel thuis als op het werk aangescherpt.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Clark County, Indian Springs, COTTONWOOD CV en Las Vegas. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?