Gastronomische ervaringen van Christophe
Gepassioneerd door emotionele gerechten en verfijnde desserts die blijvende herinneringen creëren.
Automatisch vertaald
Kok in Cannes
Bij je thuis
Ontdekkingsmenu
€ 90
Ga op een zevencoursemaaltijd door Libanon met authentieke kruiden, verse ingrediënten en traditionele technieken.
Marktmenu
€ 100
Ontdek seizoensgebonden smaken met een zevengangen selectie van verse, lokaal geproduceerde ingrediënten.
Steakmenu
€ 150
Geniet van een volledig menu met een verscheidenheid aan voorgerechten zoals foie gras medaillon en mozzarella pizza, rundercarpaccio als hoofdgerecht, Black Angus steak met aardappelpuree en groenten, en tot slot een amandelbrownie gegarneerd met warme chocoladesaus.
Je kunt Christophe een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
10 jaar ervaring
Privékok voor NBA-spelers en beroemdheden; werkte in keukens met Michelin-sterren.
Souschef in een chique restaurant
Ik ben onderchef geworden in twee- en driesterrenrestaurants, waar ik mijn culinaire kunst heb verfijnd.
Culinaire programma's en opleidingen
Opgeleid met top Michelin-sterrenkoks, beginnend als banketbakker in een een-sterrenrestaurant.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Beoordeeld met 5.0 van 5 sterren op basis van 1 recensie
De gemiddelde beoordeling is zichtbaar na 3 recensies.
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Cannes, Le Cannet, Vallauris en Antibes. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Christophe host vanuit een bedrijf
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 90
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?