Galicische keuken door Maruxa
Traditionele Galicische keuken, duurzame visserij en holistische voeding.
Automatisch vertaald
Kok in Magaluf
Bij je thuis
Gedurfde Nikkei-ervaring
€ 85
Dompel jezelf onder in een mix van Japanse en Peruaanse smaken met verse ingrediënten en levendige kruiden.
Vis en zeevruchten uit Galicië
€ 90
Ontdek een menu met zeevruchten dat traditie en innovatie combineert.
Verse surf & turf
€ 100
Boeken kan vanaf € 450
Reis van land naar zee terwijl je geniet van dit menu met de meest verse ingrediënten die creatief zijn bereid met traditionele technieken.
Je kunt Maruxa een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
15 jaar ervaring
15 jaar in luxe hotels, nu leidt hij een gastronomisch duurzaam project op Mallorca.
Innovatieprijs
Bekroond voor innovatie in circulaire economie door de Galicische overheid.
Culinaire school
Master in Hotelmanagement en Gastronomie van CSHG, Galicië.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Magaluf, Palma de Mallorca, Deià en Gerona. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Maruxa host vanuit een bedrijf
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 85
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




