Galicische keuken door Maruxa
Spaanse en mediterrane roots met wereldwijde invloeden. Respect voor het product.
Automatisch vertaald
Kok in Magaluf
Bij je thuis
Verse surf & turf
€ 100 € 100 per gast
Boeken kan vanaf € 450
Reis van land naar zee terwijl je geniet van dit menu met de meest verse ingrediënten die creatief zijn bereid met traditionele technieken.
Vis en zeevruchten uit Galicië
€ 100 € 100 per gast
Boeken kan vanaf € 400
Ontdek een menu met zeevruchten dat traditie en innovatie combineert.
Gedurfde Nikkei-ervaring
€ 100 € 100 per gast
Boeken kan vanaf € 400
Dompel jezelf onder in een mix van Japanse en Peruaanse smaken met verse ingrediënten en levendige kruiden.
Je kunt Maruxa een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
15 jaar ervaring
15 jaar in luxe hotels, nu leidt hij een gastronomisch duurzaam project op Mallorca.
Innovatieprijs
Ondersteund door de Galicische regering voor een circulair en duurzaam gastronomieproject
Culinaire school
Master in Hotelmanagement en Gastronomie van CSHG, Galicië.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Magaluf, Palma de Mallorca, Deià en Gerona. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Maruxa host vanuit een bedrijf
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 100 Vanaf € 100 per gast
Boeken kan vanaf € 400
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




