Oost ontmoet West door Tyrell

Ik breng oosterse en westerse smaken samen met innovatieve technieken.
Automatisch vertaald
Kok in San Diego
Bij je thuis

Je tafel dekken

€ 104 per gast
Geniet van een op maat gemaakte privé-dinerervaring met op maat gemaakte gerechten die met precisie zijn bereid.

Umi

€ 112 per gast
Begin met verfrissende Thaise garnalenkomkommerhapjes, ga verder met delicate verse zalm gegarneerd met geurige citroengrassalsa en peterseliewortelpuree naast malse asperges, en eindig met zijdezachte crème anglaise bekroond met juweelachtige fruitkaviaar — een levendige reis op de zee van smaak van begin tot eind

Van oost naar west

€ 112 per gast
Begin met malse, langzaam gekookte rundvleestaco's met ingelegde Fresno-chili's, verse koriander en smeltende Oaxaca-kaas voor een levendige smaakexplosie. Geniet van een hartverwarmend hoofdgerecht van goudbruin gebakken kip, vergezeld van fluweelzachte honinggeglazuurde yams, gestoofde bladkool, boterachtig maïsbrood en rijke, gebakken macaroni en kaas. Eindig met een onweerstaanbaar finale — knapperig gebakken aardbeienkaasijs — een decadent huwelijk van comfort en verwennerij.

De Comfort Zone

€ 130 per gast
Begin met Caribische jerk-dumplings omhuld in een zoete, gekruide pepersaus, die een perfecte balans tussen hitte en verwennerij biedt. Ga verder met een levendige jambalaya in Creoolse stijl - een mengeling van mals vlees, sappige zeevruchten en aromatische kruiden. Sluit af met een delicate gerolde steenvruchtentaart, gesierd met slagroom met braambessen en afgewerkt met een weelderige schep ambachtelijk ijs — een sprankelend feest van gedurfde smaken en verfijnd vakmanschap.
Je kunt Tyrell een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
12 jaar culinaire ervaring
Ik experimenteer met allerlei ingrediënten en keukens, en creëer gedurfde smaken en authentieke gerechten.
Culinaire passie
Koken is mijn ontsnapping en elk gerecht vertelt een verhaal.
Autodidactische chef-kok
Ik heb het van mijn moeder geleerd en door praktijkervaring in verschillende restaurants.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

5.0 van 5 sterren op basis van 2 recensies

De gemiddelde beoordeling is zichtbaar na 3 recensies.
0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in San Diego, San Marcos, Escondido en Oceanside. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 20 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Vanaf € 104 per gast
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Oost ontmoet West door Tyrell

Ik breng oosterse en westerse smaken samen met innovatieve technieken.
Automatisch vertaald
Kok in San Diego
Bij je thuis
Vanaf € 104 per gast
Gratis annuleren

Je tafel dekken

€ 104 per gast
Geniet van een op maat gemaakte privé-dinerervaring met op maat gemaakte gerechten die met precisie zijn bereid.

Umi

€ 112 per gast
Begin met verfrissende Thaise garnalenkomkommerhapjes, ga verder met delicate verse zalm gegarneerd met geurige citroengrassalsa en peterseliewortelpuree naast malse asperges, en eindig met zijdezachte crème anglaise bekroond met juweelachtige fruitkaviaar — een levendige reis op de zee van smaak van begin tot eind

Van oost naar west

€ 112 per gast
Begin met malse, langzaam gekookte rundvleestaco's met ingelegde Fresno-chili's, verse koriander en smeltende Oaxaca-kaas voor een levendige smaakexplosie. Geniet van een hartverwarmend hoofdgerecht van goudbruin gebakken kip, vergezeld van fluweelzachte honinggeglazuurde yams, gestoofde bladkool, boterachtig maïsbrood en rijke, gebakken macaroni en kaas. Eindig met een onweerstaanbaar finale — knapperig gebakken aardbeienkaasijs — een decadent huwelijk van comfort en verwennerij.

De Comfort Zone

€ 130 per gast
Begin met Caribische jerk-dumplings omhuld in een zoete, gekruide pepersaus, die een perfecte balans tussen hitte en verwennerij biedt. Ga verder met een levendige jambalaya in Creoolse stijl - een mengeling van mals vlees, sappige zeevruchten en aromatische kruiden. Sluit af met een delicate gerolde steenvruchtentaart, gesierd met slagroom met braambessen en afgewerkt met een weelderige schep ambachtelijk ijs — een sprankelend feest van gedurfde smaken en verfijnd vakmanschap.
Je kunt Tyrell een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
12 jaar culinaire ervaring
Ik experimenteer met allerlei ingrediënten en keukens, en creëer gedurfde smaken en authentieke gerechten.
Culinaire passie
Koken is mijn ontsnapping en elk gerecht vertelt een verhaal.
Autodidactische chef-kok
Ik heb het van mijn moeder geleerd en door praktijkervaring in verschillende restaurants.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

5.0 van 5 sterren op basis van 2 recensies

De gemiddelde beoordeling is zichtbaar na 3 recensies.
0 van 0 items weergegeven

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in San Diego, San Marcos, Escondido en Oceanside. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 20 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?