Creatieve gastronomie door Adam
Ik maak onvergetelijke gerechten met creativiteit, techniek, kwaliteit en duurzaamheid.
Automatisch vertaald
Kok in Phoenix
Bij je thuis
Gezinsmaaltijd
€ 74 € 74 per gast
Boeken kan vanaf € 87
De keuken moet ook eten. Het diner van de chef-kok is gebaseerd op familiemaaltijden uit keukens uit het verleden.
Proeverij met wereldwijde smaken
€ 156 € 156 per gast
Een elegant proeverijmenu dat internationale invloeden, creatieve bordpresentatie en kenmerkende smaakvolle, techniekgedreven gerechten combineert.
Moderne Amerikaanse reis
€ 161 € 161 per gast
Een verfijnd menu met meerdere gangen met seizoensgebonden ingrediënten, innovatieve technieken en gedurfde, onvergetelijke smaken.
Luxe feestmenu
€ 196 € 196 per gast
Een heerlijk, luxe menu voor speciale gelegenheden, met indrukwekkende gerechten en een verhoogde eetervaring.
Je kunt Adam een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
20 jaar ervaring
Ik heb in de gastronomie, evenementencatering en restaurantleiderschap gewerkt.
Werkte bij de Grammy Awards
Ik heb indrukwekkende gerechten gemaakt voor evenementen en was chef-kok bij Buck and Rider.
Le Cordon Bleu, Pasadena
Ik ben opgeleid door topchefs, waaronder Tom Colicchio.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Scottsdale en Phoenix. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 20 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 74 Vanaf € 74 per gast
Boeken kan vanaf € 87
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?





