Van boer tot bord door Cressida
Professioneel opgeleid met meer dan 10 jaar ervaring, waaronder luxe jachten en restaurants, ontwerp ik seizoensgebonden, op maat gemaakte menu's om in het comfort van je eigen huis met je vrienden en familie van te genieten.
Automatisch vertaald
Kok in Sint Ives
Bij je thuis
Canapés en hapklare gerechten
€ 29 € 29 per gast
Deze hapjes zijn een selectie van hapklare gerechten om met dierbaren van te genieten met een glas bubbels in de hand. Canapés kunnen worden genoten als een op zichzelf staand menu voor een borrel of voordat je geniet van een van onze dinermenu's.
Voorbeelden - Lokaal gevangen krabdonuts, bietenrosti met erwtensoep en feta, wilde champignon vol au vent.
Gezinsmenu
€ 83 € 83 per gast
Boeken kan vanaf € 801
Geniet van een driegangenmenu op maat, zorgvuldig ontworpen om aan je smaak en de gelegenheid te voldoen, voor een onvergetelijke eetervaring met je gasten.
Voorbeeldmenu:
Voorgerecht: gerookte makreel, ingemaakte groenten met dille, crème fraîche
Hoofd: Seared eend, verse sinaasappel, ingelegde biet en radicchio met een selectie van bijgerechten, waaronder rozemarijn knapperige nieuwe aardappelen, malsem broccoli, groene olijven, geklopte ricotta en honing
Dessert: chocoladetaart, seizoensgebonden fruitcompote
Open-vuurmenu
€ 83 € 83 per gast
Boeken kan vanaf € 893
Geniet van een houtgestookt menu met twee gangen dat boven vlammen wordt bereid. Ik breng alle benodigde apparatuur mee, inclusief een driepoot-vuurplaats.
Voorbeeld menu: Granaatappel gekruid lam over vlammen, een selectie van bijgerechten, waaronder venkel, verse sinaasappel, walnootsalade, verkoolde platte bonen, geconserveerde citroen tahini dressing, flatbread met dips. Dessert: chocoladetaart met seizoensfruit.
Volledige dag - brunch, lunch en diner
€ 144 € 144 per gast
Boeken kan vanaf € 1.030
Wakker worden met een op maat gemaakt menu dat begint met een warm ontbijt, zelfgemaakte muesli, lokale yoghurt en vers seizoensfruit. Geniet voor de lunch van een tomatenharissa-taart, een selectie van levendige salades en vers gebakken brood, afgewerkt met een seizoensgebonden cake.
Na een dag vol activiteiten kun je ontspannen en genieten van een driegangenmenu met lokaal vlees, verse groenten en een decadent dessert, zoals een heerlijke chocoladetaart.
Je kunt Cressida een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
10 jaar ervaring
Ik was onlangs Senior Chef De Partie bij Riverford Field Kitchen.
Overzicht carrière
Ik heb het grootste deel van mijn carrière gewerkt als chef-kok op luxe zeiljachten wereldwijd.
Informatie en training
Ik heb een diploma niveau 4 in culinaire kunst van de Ashburton Chefs Academy
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Sint Ives, Truro, Rock en St. Agnes. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Cressida host als particulier
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 29 Vanaf € 29 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?





