Modern en meeslepend dineren door Daniele
Italiaanse, Franse en Japanse gerechten die klassieke en moderne technieken op een creatieve manier combineren.
Automatisch vertaald
Kok in Antibes
Bij je thuis
Seizoensgebonden eenvoud
€ 75 per gast
Proef een driegangenmenu met pure smaken, een prachtige balans en een precieze uitvoering. Het aanbod omvat een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert.
Modern rivieramenu
€ 95 per gast
Geniet van een viergangendiner geïnspireerd door de zon, de kust en de marktproducten van de Côte d'Azur. Je krijgt een voorgerecht, een eerste gang, een hoofdgerecht en een dessert.
Verhoogd fusiemenu
€ 110 per gast
Geniet van een vijfgangenmenu dat smaken uit de Italiaanse keuken, Franse techniek en Japanse finesse samenbrengt.
Je kunt Daniele een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
20 jaar ervaring
Chef-kok met 14 jaar ervaring in Michelin-sterrenkeukens in Europa en Japan.
Finalist in kookwedstrijd
Keukenchef bij Frenchie, Soho House en finalist bij de Washoku World Challenge.
Horecaschool, management
Studeerde in Italië; stage in Michelin-keukens in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Japan.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Antibes. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Daniele host als particulier
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
Vanaf € 75 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?