Levende keuken en biologische producten
Plantaardige en bloemige smaken zijn de meest subtiele en spannende. Daarom staan ze centraal in mijn culinaire creaties, gevoelig en geëngageerd.
Automatisch vertaald
Kok in Parijs
Bij je thuis
Vegetarische ontdekking
€ 82 per gast
Vijfgangendiner met rijke, zoete en hartige smaken: kool gevuld met verse kaas, shiso-chutney en cracker; bieten-tartaar met gerookte olie, witte vruchten en parmezaanse tuiles; bloemkooltempura met miso, wilde rijst en amandelmelk-emulsie; vijgen- en Lillet-tiramisu; citrus- en zwarte theefondant.
Menu evolueert met de seizoenen. Laten we het bespreken!
Privédiner
€ 85 per gast
Een vijfgangendiner in een bistro om de klassiekers van de Franse gastronomie te herontdekken met een eigentijdse aanpak:
French toast and white fish tartare with yuzu; egg parfait, creamed corn, miso emulsion, burnt corn and polenta tuiles; eendenfilet met granaatappel melasse, zoete aardappel puree en bietenkruiden; zelfgemaakte chocolade profiteroles, vanille en tonkaboon; mini pavlova met seizoensgebonden fruit.
Menu evolueert met de seizoenen. Laten we het bespreken!
Aziatisch fusing
€ 85 per gast
Een dialoog in vijf stappen tussen Aziatische en Franse culinaire invloeden.
Verfijnde gerechten, waarbij zacht koken, augurken en umamisauzen worden geharmoniseerd met eenvoud: Onigiris met kimshi en Koreaanse pruimensaus; zeebrasemcarpaccio, leche de tigre en pittige olie; rundvleestataki, fondantgroenten en pruimaugurken; gestoomde cake met zwarte sesam, witte chocoladeganache en citrussegmenten; Matcha financier.
Menu evolueert met de seizoenen. Laten we het bespreken!
Avond met combineren van eten en drinken
€ 150 per gast
Een menu in vijf voedsel- en wijn- of mocktailcombinaties, voor een nieuwsgierige en toegewijde avond, van biologische en lokale producten.
Aangepast menu gedurende de seizoenen. Laten we het bespreken!
Je kunt Margot een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
3 jaar ervaring
Cheffe de partie bij Crème (Bistronomisch restaurant in Montmartre)
Overzicht carrière
Deelname aan de culinaire residentie van Villa Rocabella, een luxe residentie in Le Pradet
Informatie en training
CAP keuken
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Parijs, Versailles en Saint-Germain-en-Laye. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Margot host als particulier
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
Vanaf € 85 per gast
Boeken kan vanaf € 610
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?