Persoonlijke chef-kok Glen Zoteck

Ik maak menu's op basis van wat vers, lokaal en seizoensgebonden is. Ik pas menu's aan naar jouw smaak.
Automatisch vertaald
Kok in Blaine
Bij je thuis

Charcuterie- en kaasplank

€ 21 per gast
Een selectie fijne vleeswaren, kaas, dips, spreads en brood. Prosciutto, droog gerijpte Calabrese Salami, Chorizo en Mortadella. Kaas omvat Franse brie, gorgonzola, geitenkaas en cheddar. Aangevuld met vijgenjam, korrelige mosterd, hummus, artisjokdip, ciabatta en een selectie crackers.

Driegangenlunch

€ 73 per gast
Een seizoensmenu afgestemd op jouw smaak, inclusief een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Proefmenu: Tomatensalade met gekonfijte walnoten, gorgonzola, balsamicodrizzle Gnocchi - gebakken in bruine boter met verse salie, pancetta, Grana Padano Shortcake met verse bessen - Seizoensbessen, karnemelkkoekje, slagroom, lavendelsiroop

Driegangendiner

€ 86 per gast
Een seizoensgebonden menu afgestemd op jouw smaak, inclusief een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Proefmenu: • Geroosterde bieten - opgeklopte ricotta babysla, linzen, warme spekvinaigrette • Miso zalm – gepekelde gember sinaasappelsaus baby bok choy • Peraartatin – gemberijs

Vijfcursendiner

€ 129 per gast
Een seizoensgebonden menu afgestemd op jouw smaak, inclusief een salade, twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert. Proefmenu: • Gegrilde nectarines – rucola, warme geitenkaas, heirloom-tomaten, gekonfijte walnoten. • Tonijnpoke – Rauwe tonijn gemarineerd in soja en chili, mango's, edamame, knapperige uien, kleverige rijst • Koreaanse gebakken kip – pittige gochujangsaus, ingelegde komkommers, pinda's, koriander • Rundvleeshaas met een korst van eekhoorntjesbrood, bloemkoolpuree, jus van wilde champignons • Frambozentaart van donkere chocolade
Je kunt Brian een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
25 jaar ervaring
Ik was de chef-kok voor The Boathouse Restaurant Group in Vancouver, Canada.
Informatie en training
Ik heb een diploma in culinaire kunsten ontvangen aan het Vancouver Community College.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Blaine, Ferndale, Bellingham en Glacier. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Vanaf € 21 per gast
Boeken kan vanaf € 430
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Persoonlijke chef-kok Glen Zoteck

Ik maak menu's op basis van wat vers, lokaal en seizoensgebonden is. Ik pas menu's aan naar jouw smaak.
Automatisch vertaald
Kok in Blaine
Bij je thuis
Vanaf € 21 per gast
Boeken kan vanaf € 430
Gratis annuleren

Charcuterie- en kaasplank

€ 21 per gast
Een selectie fijne vleeswaren, kaas, dips, spreads en brood. Prosciutto, droog gerijpte Calabrese Salami, Chorizo en Mortadella. Kaas omvat Franse brie, gorgonzola, geitenkaas en cheddar. Aangevuld met vijgenjam, korrelige mosterd, hummus, artisjokdip, ciabatta en een selectie crackers.

Driegangenlunch

€ 73 per gast
Een seizoensmenu afgestemd op jouw smaak, inclusief een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Proefmenu: Tomatensalade met gekonfijte walnoten, gorgonzola, balsamicodrizzle Gnocchi - gebakken in bruine boter met verse salie, pancetta, Grana Padano Shortcake met verse bessen - Seizoensbessen, karnemelkkoekje, slagroom, lavendelsiroop

Driegangendiner

€ 86 per gast
Een seizoensgebonden menu afgestemd op jouw smaak, inclusief een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Proefmenu: • Geroosterde bieten - opgeklopte ricotta babysla, linzen, warme spekvinaigrette • Miso zalm – gepekelde gember sinaasappelsaus baby bok choy • Peraartatin – gemberijs

Vijfcursendiner

€ 129 per gast
Een seizoensgebonden menu afgestemd op jouw smaak, inclusief een salade, twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert. Proefmenu: • Gegrilde nectarines – rucola, warme geitenkaas, heirloom-tomaten, gekonfijte walnoten. • Tonijnpoke – Rauwe tonijn gemarineerd in soja en chili, mango's, edamame, knapperige uien, kleverige rijst • Koreaanse gebakken kip – pittige gochujangsaus, ingelegde komkommers, pinda's, koriander • Rundvleeshaas met een korst van eekhoorntjesbrood, bloemkoolpuree, jus van wilde champignons • Frambozentaart van donkere chocolade
Je kunt Brian een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
25 jaar ervaring
Ik was de chef-kok voor The Boathouse Restaurant Group in Vancouver, Canada.
Informatie en training
Ik heb een diploma in culinaire kunsten ontvangen aan het Vancouver Community College.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Blaine, Ferndale, Bellingham en Glacier. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?