De hartige feesten en zoete momenten van chef-kok Dillon
Ik maak cocktails, leuke hapjes, buffetten, volledige diners en aangepaste desserts.
Ik bied een complete culinaire service op maat van je evenement. Elke stijl, elke keuken, altijd onvergetelijk.
Automatisch vertaald
Kok in San Antonio
Bij je thuis
Aangepaste taarten
€ 17 per gast
Ik ben gespecialiseerd in op maat gemaakte taarten voor elke gelegenheid!
Voor verjaardagen, douches, bruiloften of 'gewoon omdat'. Van klassieke smaken tot gedurfde, unieke combinaties, elke taart is ontworpen om bij jouw visie en smaak te passen.
Ik bied alles aan, van elegante taarten met verschillende lagen tot leuke themastijlen, met handgemaakte details en vers gemaakte vullingen. Als jij het kunt dromen, kan ik het bakken!
Het is mooi, heerlijk en uniek.
Lokaal en door vrouwen gerund.
*PRIJS ONDER VOORBEHOUD VAN DE TAARTDETAILS*
Snijplanken
€ 39 per gast
Verheven grazen met zuidelijke soul. Onze luxe borden presenteren boerderijverse crudités, huis pestos, ambachtelijke dips en fijne kazen gecombineerd met op Texas geïnspireerde jam, lokale honing en gedurfde charcuterie. Deze plank is afgewerkt met handgemaakte crackers en gestyled om indruk te maken en brengt luxe flair naar elke bijeenkomst of viering. Het is de perfecte manier om te drinken, te delen en te genieten met Lone Star-charme.
3-gangendiner
€ 64 per gast
Aangepaste menu's afgestemd op je smaak, thema en dieetwensen. Begin met je keuze uit soep, salade of voorgerecht, gevolgd door een door de chef-kok samengesteld voorgerecht met kip, garnalen, varkensvlees of rundvlees/zeevruchten (afhankelijk van de marktprijs). Sluit af met een handgemaakt dessert dat is ontworpen om je maaltijd aan te vullen. Elk menu is gepersonaliseerd, met zorg geserveerd en gemaakt om je eetervaring onvergetelijk te maken.
Brunchin' als een Texaan
€ 86 per gast
Een gedurfde, smaakvolle brunch met een Tex-Mex-charme: parfaits, seizoensfruit en karnemelkkoekjes met lokale jam om te beginnen. Geniet van eieren Benedict in Texas-stijl met barbacoa, chorizo en ei ontbijtflautas, bosbessen roomkaas pannenkoeken en een spread van ontbijtvlees en gegrilde groenten. Inclusief een seizoensgebonden mimosa-bar met een Texas-thema om de ochtend goed te beginnen!
Je kunt Dillon een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
15 jaar ervaring
Executive Sous Chef, Henry B. Gonzales Convention Center, De RK Group
Overzicht carrière
Catering: IPW Convention 23', F1 Racetrack, Thomas J Henry 25th Anniversary Gala, HEB Galas
Informatie en training
Associate's Degree in Culinary Sciene van The Culinary Institute of America San Antonio
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in San Antonio, Alamo Heights, Converse en Schertz. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Vanaf € 17 per gast
Boeken kan vanaf € 172
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?