Seizoensgebonden menu's van lokale chef-koks en kookles
Ik creëer nieuwe smaken met technieken van over de hele wereld en verse lokale ingrediënten. Herinneringen maken door middel van smaken en ervaringen.
Automatisch vertaald
Kok in Charleston
Bij je thuis
Low tea brunch
€ 66 € 66 per gast
Boeken kan vanaf € 195
Dit is een lage landelijke twist op high tea. Hiermee krijg je hapklare lokale klassiekers van kleine garnalen en griesmeel of tomatenpastei in taartvorm tot hapklare bananenpudding. Alles aangevuld met een theevlucht vers van de lokale Charleston-theeplantage.
Pastakookles
€ 92 € 92 per gast
Boeken kan vanaf € 182
In deze workshop leer je drie verschillende pastagerechten maken (ravioli, fettuccine en tortellini). Een dag vol deeg kneden en heerlijke koolhydraten.
Vers lokaal 3-gangen diner
€ 118 € 118 per gast
Boeken kan vanaf € 234
Hiermee krijg je een prachtige 3-gangenmaaltijd met lokale ingrediënten met smaken die onvergetelijke momenten creëren. Het menu verandert op basis van wat het meest in het seizoen is.
Je kunt Wyatt een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
5 jaar ervaring
Ik was chef tournant in de gastronomische keuken van de Fingerlakes @ 1833 Kitchen and Bar
Informatie en training
Ik heb een associate degree in culinaire kunsten behaald aan het Culinary Institute of America
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Charleston, Folly Beach, Johns Island en Kiawah Island. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 92 Vanaf € 92 per gast
Boeken kan vanaf € 182
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




