Privéchef in Baskenland – Seizoensmenu

Gepassioneerde chef-kok, seizoensgebonden, lokale en verfijnde gerechten. Een op maat gemaakte, gezellige en elegante ervaring, direct bij u thuis voor een onvergetelijk moment rond de tafel.
Automatisch vertaald
Kok in Biarritz
Bij je thuis

Ontdekkingsformule

€ 70 
Boeken kan vanaf € 275
De Discovery-formule omvat een voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, bedacht uit verse, lokale en seizoensgebonden producten. De entree benadrukt de plant, het gerecht biedt een delicaat bewerkt dierlijk eiwit en het dessert viert seizoensgebonden lekkernijen. De bordenservice wordt ter plaatse verzorgd, in een vriendelijke en nette sfeer. Een eenvoudige, royale en smaakvolle ervaring zonder je huis te hoeven verlaten.

Handtekeningformule

€ 90 
Boeken kan vanaf € 375
Een gastronomische ervaring in vier fasen: eten, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, gemaakt van lokale en seizoensgebonden producten. Elke plaat is zorgvuldig ontworpen: balans van smaken, finesse van dressuur, nauwkeurig koken en respect voor het product. Ik laat je aan tafel kennismaken met het menu en deel het verhaal van de ingrediënten en mijn inspiratie. De service is vloeiend en discreet, in een warme sfeer.

Privé-ervaringsplan

€ 120 
Boeken kan vanaf € 450
Een proeverijmenu in 5 tot 6 keer, op maat gemaakt volgens jouw wensen en de uitzonderlijke producten van het moment. Elk gerecht vertelt een verhaal: dat van een terroir, een gebaar van koken, een moment van delen. Ik zorg voor elk detail – delicate dressings, combinaties van subtiele smaken, elegante gerechten – om een sfeer te creëren die een diner in een sterrenrestaurant waardig is. De service is attent en bedoeld om je een onvergetelijke vakantie te bieden, in het comfort van je verblijf.
Je kunt Manon een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
10 jaar ervaring
Chef-kok bij Lobita Atelier Biarritz
Overzicht carrière
Partijleider in een 3-sterren Michelin-restaurant
Informatie en training
Bachelor FERRANDI in Culinaire Kunsten & Ondernemerschap
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Biarritz, Anglet, Arbonne en Bayonne. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 15 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Manon host vanuit een bedrijf

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 70 
Boeken kan vanaf € 275
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Privéchef in Baskenland – Seizoensmenu

Gepassioneerde chef-kok, seizoensgebonden, lokale en verfijnde gerechten. Een op maat gemaakte, gezellige en elegante ervaring, direct bij u thuis voor een onvergetelijk moment rond de tafel.
Automatisch vertaald
Kok in Biarritz
Bij je thuis
€ 70 
Boeken kan vanaf € 275
Gratis annuleren

Ontdekkingsformule

€ 70 
Boeken kan vanaf € 275
De Discovery-formule omvat een voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, bedacht uit verse, lokale en seizoensgebonden producten. De entree benadrukt de plant, het gerecht biedt een delicaat bewerkt dierlijk eiwit en het dessert viert seizoensgebonden lekkernijen. De bordenservice wordt ter plaatse verzorgd, in een vriendelijke en nette sfeer. Een eenvoudige, royale en smaakvolle ervaring zonder je huis te hoeven verlaten.

Handtekeningformule

€ 90 
Boeken kan vanaf € 375
Een gastronomische ervaring in vier fasen: eten, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, gemaakt van lokale en seizoensgebonden producten. Elke plaat is zorgvuldig ontworpen: balans van smaken, finesse van dressuur, nauwkeurig koken en respect voor het product. Ik laat je aan tafel kennismaken met het menu en deel het verhaal van de ingrediënten en mijn inspiratie. De service is vloeiend en discreet, in een warme sfeer.

Privé-ervaringsplan

€ 120 
Boeken kan vanaf € 450
Een proeverijmenu in 5 tot 6 keer, op maat gemaakt volgens jouw wensen en de uitzonderlijke producten van het moment. Elk gerecht vertelt een verhaal: dat van een terroir, een gebaar van koken, een moment van delen. Ik zorg voor elk detail – delicate dressings, combinaties van subtiele smaken, elegante gerechten – om een sfeer te creëren die een diner in een sterrenrestaurant waardig is. De service is attent en bedoeld om je een onvergetelijke vakantie te bieden, in het comfort van je verblijf.
Je kunt Manon een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
10 jaar ervaring
Chef-kok bij Lobita Atelier Biarritz
Overzicht carrière
Partijleider in een 3-sterren Michelin-restaurant
Informatie en training
Bachelor FERRANDI in Culinaire Kunsten & Ondernemerschap
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Biarritz, Anglet, Arbonne en Bayonne. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 15 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Manon host vanuit een bedrijf

Deze host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?