Verse biologische keuken door Sandra
Ik heb een cateringbedrijf dat gespecialiseerd is in Nieuw-Amerikaanse en pan-mediterrane kustgerechten.
Automatisch vertaald
Kok in Phoenix
Bij je thuis
Klassieke gastronomie
€ 69
Deze elegante 4-gangenmaaltijd bestaat uit 1 voorgerecht, 1 voorgerecht, 1 salade, 1 voorgerecht en 2 bijgerechten. Het biedt eenvoudige maar smaakvolle gerechten gemaakt met verse, lokale ingrediënten.
Arizonapakket
€ 84
Deze royale portie bestaat uit 2 aperitiefjes, 1 salade, 2 hoofdgerechten en 2 bijgerechten. Elk bord brengt een verscheidenheid aan internationale gerechten samen en bevat halal en grasgevoede eiwitten, geurige zelfgemaakte sauzen en biologische groenten en fruit.
Luxe biologisch menu
€ 210
Elk door de chef-kok gedreven menu bevat biologische groenten en fruit, plus eiwitten die worden verkregen als biologisch, halal, vrije uitloop of grasgevoerd wanneer mogelijk.
Je kunt Sandra een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
6 jaar ervaring
Ik ben gespecialiseerd in gerechten die zijn geïnspireerd op de Marokkaanse, Franse, Italiaanse en Midden-Oosterse keuken.
Overzicht carrière
Ik ben de eigenaar en oprichter van Taza Bistro Bar & Catering in Scottsdale, Arizona.
Informatie en training
Ik ontdekte mijn passie voor koken toen ik zes was in de keuken van mijn oma in Caïro, Egypte.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Phoenix, Scottsdale, Glendale en Cave Creek. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Je kunt ook naar mij toe komen:
Scottsdale, Arizona, 85258, Verenigde Staten
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 69
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




