Seizoensgebonden Chef's Table door Harry
Ik ben super gepassioneerd door koken, ik kook altijd met liefde in mijn gerechten en mijn doel is om een maaltijd te maken die je nooit zult vergeten!
Automatisch vertaald
Kok in Kissimmee
Bij je thuis
Chimi-Mex-bowl
€ 52
Een heerlijke Mex geïnspireerde kom met churrasco steak, gebakken wilde champignons, verkoolde broccolini, maïs en koriander limoen rijst. Gegarneerd met een heerlijke chimi-saus en gesneden avocado. Gegarneerd met verse kruiden.
Alcoholvrije of alcoholische drank inbegrepen.
Gebakken snapper
€ 69
Gebakken rode snapper: een heerlijke vis van 6 oz geglazuurd met een misosaus. Bijgerecht van romige zoete aardappelpuree en gebakken babywortel. Gegarneerd met verse kruiden.
Inclusief alcoholvrije of alcoholische dranken
Surf & Turf
€ 95
Boterachtige kreeft Surf and Turf: een heerlijke kreeftenstaart tot in de puntjes gekruid en met een biefstuk van 140 gram gegarneerd met verse kruiden. Geserveerd met romige truffelpuree en verse sperziebonen.
Inclusief alcoholvrije of alcoholische dranken
Je kunt Harry een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
5 jaar ervaring
4 jaar professioneel koken; opgegroeid met diverse eetstijlen en tradities.
Overzicht carrière
Koken met liefde en passie om onvergetelijke maaltijden te creëren.
Informatie en training
Opgeleid bij FTC; meestal geschoold door werk en familie in het echte leven.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Kissimmee, Orlando en Davenport. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 52
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




