Privékok Christopher LaMagna
Betrouwbare en betaalbare gastvrijheid met jarenlange ervaring. Mijn team en ik bieden alleen de allerbeste ingrediënten, service en schoonmaak.
Automatisch vertaald
Kok in Calverton
Bij je thuis
Proeverijmenu met vier gangen
€ 150 € 150 per gast
Boeken kan vanaf € 684
Een salade, een pasta, een keuze uit vlees of zeevruchten en een dessert. We kunnen het menu samen samenstellen. Alles wordt gekookt op het terrein. Alles is seizoensgebonden en lokaal. Alle menu's zijn afgestemd op jou en je feestjes.
Familiestijl
€ 171 € 171 per gast
Boeken kan vanaf € 1.026
Stel je eigen menu samen uit een vooraf ingesteld seizoensmenu. Alles wordt in familiestijl geserveerd in het midden van de tafel. Houdt gasten interactief met elkaar door met elkaar te delen
Proeverijmenu met vijf gangen
€ 193 € 193 per gast
Boeken kan vanaf € 1.026
Een salade, een pasta, een zeevruchten, een vlees en een dessert. We kunnen het menu samen samenstellen. Alles wordt gekookt op het terrein. Alles is seizoensgebonden en lokaal. Alle menu's zijn afgestemd op jou en je feestjes.
Je kunt Christopher een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
18 jaar ervaring
Chef-kok Babylon Mercantile
Chef-kok Barrique Kitchen & Wine Bar
Overzicht carrière
Op Newsday, Channel 12 News, New York Post.
Informatie en training
Diploma culinaire kunsten Auguste Escoffier
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Flanders, Calverton en Manorville. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 40 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 150 Vanaf € 150 per gast
Boeken kan vanaf € 684
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




