Mediterraanse etentjes met Luigi
Ik heb natuurgeneeskundig koken gestudeerd aan King's College London en heb deelgenomen aan Cuochi d'Italia.
Automatisch vertaald
Kok in Londen
Bij je thuis
Picknickmenu
€ 46
Geniet van een ontspannen maaltijd met seizoensgerechten, ingepakt en klaar voor een geweldige picknick in de buitenlucht.
Barbecuemenu
€ 52
Ontspan met een decadente BBQ-maaltijd die ideaal is voor een grote groep. Een chef-kok regelt al het koken en opruimen ter plaatse.
Buffet in banketstijl
€ 57
Geniet van een heerlijk buffet op maat, geserveerd op een locatie naar keuze.
Diner met chef-kok
€ 69
Geniet van een maaltijd die is afgestemd op individuele smaken en verzoeken, bereid en geserveerd in een Airbnb, thuis of op een andere gewenste locatie.
Lunchmenu
€ 69
Geniet van een makkelijke lunch in het comfort van een Airbnb of een andere locatie naar keuze.
Je kunt Luigi een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
20 jaar ervaring
Ik heb in restaurants en tophotels gewerkt en de wereld rondgereisd om nieuwe gerechten te leren.
Overzicht carrière
Ik was een semifinalist en all-stars-deelnemer in de Italiaanse tv-show, Cuochi d'Italia.
Informatie en training
Ik heb een diploma van de Scuola Alberghiera en een certificaat van King's College London.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Beoordeeld met 5.0 van 5 sterren op basis van 1 recensie
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Londen. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Luigi host als particulier
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 46
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?






