Dineren met CulinAri_elle

Reizen naar 14 landen (en het worden er steeds meer) onthulde me de charme van het creëren van eetbare kunst voor degenen die dezelfde liefde voor eten uit de hele wereld delen.
Automatisch vertaald
Kok in Los Angeles
Bij je thuis

Filipijnse Boodle Fight

€ 131 
Boeken kan vanaf € 522
De boodle fight is oorspronkelijk ontstaan in het Filipijnse leger en is een traditioneel gemeenschappelijk feest waarbij voedsel op bananenbladeren wordt gelegd en in 'Kamayan'-stijl (met blote handen) wordt gegeten, zonder bestek of borden. Dit menu bevat een overvloed aan gegrild vlees, zeevruchten, rijst, tropisch fruit en dipsauzen. Feestelijk en diep cultureel, het is een levendige gedeelde ervaring die mensen dichter bij elkaar brengt door voedsel dat eenheid, kameraadschap en gelijkheid symboliseert.

Brunch en bloemen

€ 156 
Boeken kan vanaf € 312
Een sereen feestmaal halverwege de ochtend, ontworpen om zachtjes wakker te worden en de body-think gegrilde nectarine en geitenkaas toast, rustieke gerookte zalm bagels, prosciutto en rucola eieren benedict, croissante wentelteefjes, zuurdesemwafels en natuurlijk goede ol ’avocado’s met zonnige eieren. Elke partij kan maximaal drie verschillende gerechten selecteren uit de bovenstaande aanbiedingen, die in de juiste hoeveelheden voor je groep worden geserveerd. Alle brunches worden vergezeld door een spreiding van biologisch, seizoensgebonden fruit.

Romantische tafel voor twee

€ 231 
Boeken kan vanaf € 392
Een viergangenmenu bestaande uit soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. 1.) Delicately simmered shrimp bisque with blue crab, mossels and a side of crostini; 2.) Crabcake appetizer with dragon remoulade, mesclun with season fruits and honey balsamic reduction; 3.) 6 oz wagyu NY strip steak with truffle beurre blanc and pan-asted petite vegetables; 4.) mille crêpes infused with ginger, cardamom and pistachio. Perfect voor een onvergetelijke intieme avond.

Hors D'oeuvres Spread

€ 231 
Boeken kan vanaf € 435
Een elegante charcuterieplank met belegen kazen, gedroogd vlees en seizoensgebonden bijgerechten; hapjes zoals gerookte zalmkomkommerrondjes, garnalencocktails, ossenhaascrostini en geroosterde tomatenbruschetta.

The Surf & The Sear

€ 231 
Boeken kan vanaf € 461
Een luxe combinatie van een malse Amerikaanse Wagyu New York strip, gegrild tot je favoriete gaarheid, en kreeftenstaarten met een gouden pankokorst, afgewerkt met een yuzu truffel beurre blanc. Geserveerd naast een frisse kleine juweeltje Caesar salade en afgesloten met warme broodpudding gegarneerd met guavecompote en een schepje mascarpone gelato.

Modern Zuidoost-Aziatisch

€ 231 
Boeken kan vanaf € 461
Een gedurfde en levendige reis van vier gangen, geïnspireerd op de rijke smaken van de Peranakan-keuken, waar verse kruiden, specerijen en eigentijdse technieken samenkomen. Van Yum Khai Dao (krokante eiersalade) en eeuw-ei zijdezachte tofu, tot 72 uur ossenhaas en rode bonen mango kleverige rijst - elk gerecht herinterpreteert traditie met moderne elegantie.
Je kunt Arielle Nicole een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
14 jaar ervaring
Sous-chef bij Nobu Beverly Hills.
Overzicht carrière
Privékok voor beroemdheden | Chef-kok | Michelin en Bib Gourmand | 15 jaar ervaring
Informatie en training
Bachelor in Hotel, Restaurant en Institution Management, hoofdvak Culinaire Kunst.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Los Angeles. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 156 
Boeken kan vanaf € 312
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Dineren met CulinAri_elle

Reizen naar 14 landen (en het worden er steeds meer) onthulde me de charme van het creëren van eetbare kunst voor degenen die dezelfde liefde voor eten uit de hele wereld delen.
Automatisch vertaald
Kok in Los Angeles
Bij je thuis
€ 156 
Boeken kan vanaf € 312
Gratis annuleren

Filipijnse Boodle Fight

€ 131 
Boeken kan vanaf € 522
De boodle fight is oorspronkelijk ontstaan in het Filipijnse leger en is een traditioneel gemeenschappelijk feest waarbij voedsel op bananenbladeren wordt gelegd en in 'Kamayan'-stijl (met blote handen) wordt gegeten, zonder bestek of borden. Dit menu bevat een overvloed aan gegrild vlees, zeevruchten, rijst, tropisch fruit en dipsauzen. Feestelijk en diep cultureel, het is een levendige gedeelde ervaring die mensen dichter bij elkaar brengt door voedsel dat eenheid, kameraadschap en gelijkheid symboliseert.

Brunch en bloemen

€ 156 
Boeken kan vanaf € 312
Een sereen feestmaal halverwege de ochtend, ontworpen om zachtjes wakker te worden en de body-think gegrilde nectarine en geitenkaas toast, rustieke gerookte zalm bagels, prosciutto en rucola eieren benedict, croissante wentelteefjes, zuurdesemwafels en natuurlijk goede ol ’avocado’s met zonnige eieren. Elke partij kan maximaal drie verschillende gerechten selecteren uit de bovenstaande aanbiedingen, die in de juiste hoeveelheden voor je groep worden geserveerd. Alle brunches worden vergezeld door een spreiding van biologisch, seizoensgebonden fruit.

Romantische tafel voor twee

€ 231 
Boeken kan vanaf € 392
Een viergangenmenu bestaande uit soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. 1.) Delicately simmered shrimp bisque with blue crab, mossels and a side of crostini; 2.) Crabcake appetizer with dragon remoulade, mesclun with season fruits and honey balsamic reduction; 3.) 6 oz wagyu NY strip steak with truffle beurre blanc and pan-asted petite vegetables; 4.) mille crêpes infused with ginger, cardamom and pistachio. Perfect voor een onvergetelijke intieme avond.

Hors D'oeuvres Spread

€ 231 
Boeken kan vanaf € 435
Een elegante charcuterieplank met belegen kazen, gedroogd vlees en seizoensgebonden bijgerechten; hapjes zoals gerookte zalmkomkommerrondjes, garnalencocktails, ossenhaascrostini en geroosterde tomatenbruschetta.

The Surf & The Sear

€ 231 
Boeken kan vanaf € 461
Een luxe combinatie van een malse Amerikaanse Wagyu New York strip, gegrild tot je favoriete gaarheid, en kreeftenstaarten met een gouden pankokorst, afgewerkt met een yuzu truffel beurre blanc. Geserveerd naast een frisse kleine juweeltje Caesar salade en afgesloten met warme broodpudding gegarneerd met guavecompote en een schepje mascarpone gelato.

Modern Zuidoost-Aziatisch

€ 231 
Boeken kan vanaf € 461
Een gedurfde en levendige reis van vier gangen, geïnspireerd op de rijke smaken van de Peranakan-keuken, waar verse kruiden, specerijen en eigentijdse technieken samenkomen. Van Yum Khai Dao (krokante eiersalade) en eeuw-ei zijdezachte tofu, tot 72 uur ossenhaas en rode bonen mango kleverige rijst - elk gerecht herinterpreteert traditie met moderne elegantie.
Je kunt Arielle Nicole een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
14 jaar ervaring
Sous-chef bij Nobu Beverly Hills.
Overzicht carrière
Privékok voor beroemdheden | Chef-kok | Michelin en Bib Gourmand | 15 jaar ervaring
Informatie en training
Bachelor in Hotel, Restaurant en Institution Management, hoofdvak Culinaire Kunst.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Los Angeles. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?