Taste Inn door Daniel Rodriguez - Somm & Chef

Als sommelier en docent breng ik kennis, warmte en creativiteit naar elke tafel en maak ik privédiners met chef-koks die interactief, cultureel en onvergetelijk zijn.
Automatisch vertaald
Kok in Mexico-Stad
Bij je thuis

Proef Inn ceviche menu combinaties

€ 217 € 217 per gast
Boeken kan vanaf € 879
Menu en combinaties: Mousserende wijn welkom. 1) Garnalen Ceviche (interactief) bereid met chef-kok Alfredo, leren hoe garnalen koken in limoen en sauzen. 2) Huachinango met Huitlacoche, een unieke land- en zeefusie. 3) Garnalencocktail met mole, een combinatie van zeevruchten en traditie. 4) Toro Ceviche, rijk en evenwichtig. Intermezzo: Mamey Sorbet, vers gemaakt met onze machine. 5) Zalm Ceviche, delicaat en licht. Dessert: Zapote Negro Sorbet, ook vers gemaakt. Alle gerechten worden gecombineerd met wijnen, mezcal en sake
Je kunt Daniel een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
13 jaar ervaring
Wijn-, sterke drank- en mezcal-sommelier, oprichter van ASI, met meer dan 2300 Airbnb-recensies van 4,96.
Overzicht carrière
Oprichter van het Agave Spirits Institute, 's werelds eerste mezcal sommelier school
Informatie en training
Gecertificeerde wijnkelner en meester van agavedrankjes, oprichter van het Agave Spirits Institute
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Mexico-Stad. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 20 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 217 Vanaf € 217 per gast
Boeken kan vanaf € 879
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Taste Inn door Daniel Rodriguez - Somm & Chef

Als sommelier en docent breng ik kennis, warmte en creativiteit naar elke tafel en maak ik privédiners met chef-koks die interactief, cultureel en onvergetelijk zijn.
Automatisch vertaald
Kok in Mexico-Stad
Bij je thuis
€ 217 Vanaf € 217 per gast
Boeken kan vanaf € 879
Gratis annuleren

Proef Inn ceviche menu combinaties

€ 217 € 217 per gast
Boeken kan vanaf € 879
Menu en combinaties: Mousserende wijn welkom. 1) Garnalen Ceviche (interactief) bereid met chef-kok Alfredo, leren hoe garnalen koken in limoen en sauzen. 2) Huachinango met Huitlacoche, een unieke land- en zeefusie. 3) Garnalencocktail met mole, een combinatie van zeevruchten en traditie. 4) Toro Ceviche, rijk en evenwichtig. Intermezzo: Mamey Sorbet, vers gemaakt met onze machine. 5) Zalm Ceviche, delicaat en licht. Dessert: Zapote Negro Sorbet, ook vers gemaakt. Alle gerechten worden gecombineerd met wijnen, mezcal en sake
Je kunt Daniel een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
13 jaar ervaring
Wijn-, sterke drank- en mezcal-sommelier, oprichter van ASI, met meer dan 2300 Airbnb-recensies van 4,96.
Overzicht carrière
Oprichter van het Agave Spirits Institute, 's werelds eerste mezcal sommelier school
Informatie en training
Gecertificeerde wijnkelner en meester van agavedrankjes, oprichter van het Agave Spirits Institute
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in Mexico-Stad. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 20 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?