Privékok Pedro
Mediterrane keuken, lokale producten en speciale of op maat gemaakte menu's.
Automatisch vertaald
Kok in Beaulieu-sur-Mer
Bij je thuis
Barbecue live
€ 79 € 79 per gast
Boeken kan vanaf € 300
Geniet van een volledige maaltijd met hartige zoetigheden als voorgerecht, een assortiment antipasti en kies vervolgens tussen een barbecue-mix van vlees of vis. Sluit af met een amaretto tiramisu, citroentaart of fruittaart.
Handtekening
€ 88 € 88 per gast
Boeken kan vanaf € 160
Ontdek ons Signature-menu met gevulde courgettebloemen bij de ingang, een knapperige groentetaart op een licht gerecht, gevolgd door een gerafelde runderwang of geroosterd mager net, en eindig met een delicate citroenmeringuecrème.
Fusion
€ 120 € 120 per gast
Boeken kan vanaf € 200
Een dynamische mix van smaken, waarbij verse seizoensproducten worden gecombineerd met vakmanschap en internationale inspiratie.
Je kunt Pedro een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
12 jaar ervaring
Al sinds mijn jeugd creëer ik met passie gelukkige momenten met mijn keuken.
Overzicht carrière
Een moment van delen bieden door middel van creatieve mediterrane gerechten.
Informatie en training
Opgeleid van noord tot zuid van Frankrijk, van Portugal tot Italië.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Beaulieu-sur-Mer, Beausoleil, Roquebrune-Cap-Martin en La Turbie. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 100 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Pedro host vanuit een bedrijf
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 88 Vanaf € 88 per gast
Boeken kan vanaf € 160
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




