Een chef-kok zoals in een restaurant, maar bij jou thuis
Mijn gerechten zijn altijd ontworpen en onderzocht op basis van seizoensgebonden grondstoffen, meestal rechtstreeks uit de tuin van onze boerderij net buiten Rome.
Automatisch vertaald
Kok in Rome
Bij je thuis
Apericena
€ 30 € 30 per gast
Boeken kan vanaf € 300
Dit voorstel omvat verschillende snacks die zijn bereid volgens de verzoeken van de klant.
Het omvat meestal:
• Sesamkegel gevuld met pecorinofondue en seizoensgroenten
• Vitello tonnato met rundvlees en friarielli
• Pappa al pomodoro, octopus en stracciatella
• Cannelloni Le Radiche met 3 tomaten
Degustatiemenu
€ 120 € 120 per gast
Boeken kan vanaf € 720
Dit voorstel omvat 7 cursussen, waarvan:
• 3 amuse-bouche
• 1 voorgerecht
• 1 voorgerecht met zelfgemaakte eierpasta
• 1 hoofdgerecht
• 1 dessert
• Zelfgebakken brood
Het menu kan variëren op basis van de seizoensgebondenheid van de producten en kan altijd met de klant worden overeengekomen op basis van persoonlijke smaken of intoleranties.
Je kunt Paolo een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
9 jaar ervaring
Ik reisde in 2023 door Europa als chef-kok voor een MotoGP-team.
Overzicht carrière
Ik heb mijn restaurant geopend, midden op het Romeinse platteland.
Informatie en training
Hoteldiploma bij I.T. Giacomo Leopardi
Beroepstitel bij CIOFS Lazio.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Rome. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Paolo host als particulier
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 30 Vanaf € 30 per gast
Boeken kan vanaf € 300
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?



