Creatieve tafels door Stanislas
Ik heb over de hele wereld gewerkt en meer recent bij La Table de Cybèle.
Automatisch vertaald
Kok in Parijs
Bij je thuis
Proeverij van de markttuinman
€ 150 per gast
Dit menu, met accenten van het moment, toont eenvoudige ingrediënten op het menu, maar altijd op een creatieve manier geïnterpreteerd. Het is georganiseerd in 4 fasen, voorgerechten, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, en biedt bijvoorbeeld zeespin, tomatentaartje, tapenade en boekweit, een variatie rond de Cedar, een parelwitte heek, een financier met hazelnootboter en geflambeerde mirabellen.
Menuprestige
€ 200 per gast
Rond prestigieuze en zeldzame ingrediënten biedt dit 4-takt foodie-moment bijvoorbeeld de zeespin, een saffraan bisque, Saint-Jacques en hun gedroogde boniet dashi, een guanciale en chimichuri rundvlees, porcini paddenstoelen met gele wijn, gerookte langoustine, tarbot met kombu en een citroen in texturen, financiële hazelnootboter.
Je kunt Stanislas een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
15 jaar ervaring
Ik ben gepassioneerd door gastronomie en heb mijn carrière opgebouwd tussen Australië en de Verenigde Staten.
Overzicht carrière
Dankzij mijn bedrijf kon ik permanent voor beroemdheden werken.
Informatie en training
Ik volgde 3,5 jaar opleiding aan een kookschool in Melbourne, Australië.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Parijs. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 10 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Stanislas host vanuit een bedrijf
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
Vanaf € 150 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?