Wellness en smaak: een culinaire reis met Natalia
Ik combineer gezondheid, smaak en creativiteit in elk gerecht dat ik bereid.
Automatisch vertaald
Kok in Los Angeles
Bij je thuis
De verhoogde brunchervaring
€ 173
Boeken kan vanaf € 1.121
Deze verhoogde brunch beschikt over seizoensgebonden marktfruit, weidegerechten, gerookte zalm met traditionele begeleidingen, specialiteiten van de chef-kok, zoals avocadotoast, bessen en vanillebonen wentelteefjes, geroosterde aardappelen en appelhout-gerookt spek.
3-gangendiner van de chef
€ 216
Boeken kan vanaf € 1.294
Dit 3-gangen diner van de chef-kok begint met een voorgerecht van heirloom-tomaat en burrata-salade afgewerkt met basilicumolie. De tweede gang kan bestaan uit je keuze uit grasgevoed filet mignon, in het wild gevangen zalm of biologische scharrelkip met rozemarijnjus, elk gecombineerd met seizoensgebonden bijgerechten. Geniet als dessert van een omgekeerde pecantaart geserveerd met zoete cashewroom, een decadente maar gezonde afsluiting van de avond.
Je kunt Natalia een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
6 jaar ervaring
Ik heb met professionele atleten in de NBA en NFL gewerkt als hun persoonlijke chef-kok.
Overzicht carrière
Ik ben te gast geweest bij Canvas Rebel en Bold Journey Magazine.
Informatie en training
Certificaat culinaire kunst, College of the Canyons - Santa Clarita, CA
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Los Angeles, Pearblossom en Santa Clarita. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 4 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 173
Boeken kan vanaf € 1.121
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?



