Privékok en kooklessen
Ervaar een gepersonaliseerde maaltijd of kookles voor elke gelegenheid. Van een romantisch diner tot een feestje. Eenmalige of terugkerende service aanbieden.
Automatisch vertaald
Kok in Taunton
Bij je thuis
1-gangendiner
€ 25 per gast
Maaltijd inclusief alleen een voorgerecht (maximaal 2 bijgerechten inbegrepen). Thuis koken (apparatuur aanwezig, exclusief borden/bestek). *Prijs is exclusief kosten van boodschappen*
Tweegangendiner
€ 34 per gast
Maaltijd inclusief een aperitiefje/voorgerecht en een voorgerecht (maximaal 2 bijgerechten inbegrepen). Thuis koken (apparatuur aanwezig, exclusief borden/bestek). *Prijs is exclusief kosten van boodschappen*
Driegangendiner
€ 41 per gast
Maaltijd inclusief voorgerecht, hoofdgerecht (maximaal 2 bijgerechten inbegrepen) en dessert. Thuis koken (apparatuur aanwezig, exclusief borden/bestek). *Prijs is exclusief kosten van boodschappen*
* Komt twee uur voor de reserveringstijd aan*
Kookles
€ 45 per gast
Kookles voor alle leeftijden en niveaus. Apparatuur wordt verstrekt.
*Prijs is exclusief kosten van boodschappen*
Je kunt Hayley een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
3 jaar ervaring
Ik ben de souschef in het Ochre Point-landhuis in Newport, RI.
Overzicht carrière
Stage bij Disney; werkte in de evenementenkeuken en verzorgde veel privé-evenementen.
Informatie en training
Bachelor in culinaire kunst
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Taunton, Raynham, Canton en Stoughton. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Vanaf € 25 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?