Paella en tapas door chef Priscilla
Ik ben gespecialiseerd in authentieke paella's en tapas voor onvergetelijke bijeenkomsten!
Automatisch vertaald
Kok in Old Town
Bij je thuis
Tapas
€ 76 per gast
1. Patatas Bravas - Gebakken aardappelen geserveerd met een pittige tomatensaus of aioli.
2. Gambas al Ajillo - Gebakken garnalen gekookt in olijfolie met knoflook en chilipepers.
3. Tortilla Española - Een traditionele Spaanse omelet gemaakt met eieren, aardappelen en soms uien.
4. Jamón Ibérico Board - Gedroogde ham, warme crostini geserveerd in dunne plakjes en manchego-kaas.
5. Pulpo a la Gallega - Octopus gestoofd en gekruid met olijfolie, paprika en zeezout, vaak geserveerd met tomatenconcassé met aardappelen.
Amuse-Bouche
€ 76 per gast
1. Pan con Tomate - Een eenvoudige maar smaakvolle hap gemaakt met geroosterd brood gegarneerd met geplette rijpe tomaten, knoflook, olijfolie en een snufje zout. Het is een klassiek Catalaans gerecht.
2. Gaspacho Shots - Een verfrissende koude soep gemaakt van gemengde tomaten, komkommers, paprika's, knoflook en olijfolie, geserveerd in kleine glazen.
3. Anchoas en Salazón- Zoutgezouten ansjovis geserveerd op een klein plakje brood of met een scheutje olijfolie en een schijfje citroen, met een hartige en zoute smaak van de zee.
Paella in familiestijl
€ 85 per gast
1. Paella Valenciana - De traditionele versie gemaakt met rijst, konijn, kip, sperziebonen, tomaten en saffraan, jamon.
2. Paella de Mariscos - Een variatie op zeevruchten met een mix van verse zeevruchten zoals garnalen, mosselen, mosselen en vis, vaak gekookt met een zeevruchtenbouillon en gekruid met kruiden.
3. Paella Negra - Gemaakt met inktvisinkt, waardoor de rijst een kenmerkende zwarte kleur krijgt. Inktvis, zeekat en soms andere zeevruchten, asperges, die de smaak van het gerecht versterken met rijke, zoute tonen.
Je kunt Priscilla een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
17 jaar ervaring
'Nationale culinaire operatiemanager'
Overzicht carrière
Ik heb Univision Television een week lang leren koken
Informatie en training
Culinaire kunst en gastvrijheid
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Old Town, West Brighton, Tompkinsville en Graniteville. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 20 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Vanaf € 76 per gast
Boeken kan vanaf € 161
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?