Ontdek de Afro-gastronomie van chef Sonia
Ik ben gepassioneerd door haute cuisine en nodig u uit om de rijkdom van de Afrikaanse gastronomie, subtiel samengesmolten met Franse kooktechnieken, te ontdekken via mijn keuken.
Automatisch vertaald
Kok in Parijs
Bij je thuis
Mini lunch- en dinerbox
€ 25 € 25 per gast
Boeken kan vanaf € 125
Het beste Afrikaanse eten in een lunchbox om thuis op te warmen! Inclusief 1 gerecht
Extra gerecht naar keuze
Foutou met zaadsaus
Of
Gebakken vis of gestoofde kip attieké
Of
Mafé rundvlees (of vegetarisch)
Of
Yassa kip rijst natuur
Lunch- en dinerbox Premium
€ 50 € 50 per gast
Boeken kan vanaf € 250
Premium doos met een creatief Afro-gastronomisch menu
menu naar keuze
Djondjon-paddestoelensoep, met truffel doordrenkte olijfolie
Of
Afrikaanse auberginecrème, halloumi, zaatar, kankan-kruiden
Cashew-kipbalotine, gepureerde zoete aardappel-gember, souchet-sap
Of
Gamba's gesnackt met rode palmolie, zaadsaus, geplet plantain met zwarte champignons
Panacotta kokos baobab bissap
Of
appel- en perencrumble met cowpeameel, geroosterde cashewnoten
Brunchpakket 'Paris-Dakar'
€ 62 € 62 per gast
Boeken kan vanaf € 310
Leuke kant
2 geroosterde cashew financiers met moringa
of
1 plakje citroen Moringa-cake
1 pot tiakry
1 bakkersgebak (croissant of pain au chocolat)
1 boter + jam
Zoutzijde
2 tonijnpastels
1 traditionele sandwich gevuld met gegrilde rundvleesplak gemarineerd met kankan-kruiden of gegrilde zalm
1 hartige worteltaart met yambloem
1 knapperige gemengde salade
1 fruitsalade
1 bissapsap
of
1 sap van ananas en gember
1 Kanthé theezakje*
De Parijs-Dakar brunch aan tafel
€ 110 € 110 per gast
Boeken kan vanaf € 220
Ik kom naar je huis om je brunch te maken met smaken van hier en elders. Een selectie van zoete en hartige gerechten vergezeld van warme dranken en zelfgemaakte sappen, om nog maar te zwijgen van heerlijk gebak dat je maaltijd zal aanvullen.
Details van je brunch op aanvraag. Halal, koosjer, vegetarische of veganistische brunchopties
"Grand-Lahou" menu in 3 stappen
€ 111 € 111 per gast
Boeken kan vanaf € 444
Ontdekkingsmenu in 3 fasen, met voorgerecht - hoofdgerecht - dessert
Ex-ingang
Eieren met parmezaanse en baobabcrème, gebakken zwarte cantharellen
Ex flat
Foutou-zaadsaus herzien: snackgarnalen met rode palmolie, zaadsaus, geplet plantain met zwarte champignons
Bijv. dessert
Appel- en perencrumble met cowpeameel, geroosterde cashewnoten en pindaijs
Details van gerechten om uit te kiezen op aanvraag.
✨ Dit menu kan worden aangepast voor vegetariërs.
Driegangenmenu 'Belle France'
€ 111 € 111 per gast
Boeken kan vanaf € 444
Menu met proeverij van emblematische gerechten van de Franse culinaire terroir in 3 keer met een aperitief, een gerecht en dessert
Ex-ingang
Caesar salade
Of
Roerbakgerecht met knoflook en kruidenchampignons
Of
Zeebrasemtartaar
Ex flat
Gevogelte-escalope met champignons, tagliatelle
Of
Kalfsvlees stoofpot, pilaf rijst
Of
Bœuf bourguignon, ratte aardappel
Bijv. dessert
Verbrande room
Of
Rum Baba
Of
Chocolademousse
Je kunt Sonia een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
3 jaar ervaring
BLACKCULINARIA - Privéchef en chef-kok sinds 2022
Overzicht carrière
Elue Vice WINNAAR de la Private Chef World Cup 2025
Informatie en training
Afgestudeerd aan de LENÔTRE-school
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
5.0 van 5 sterren op basis van 2 recensies
0 van 0 items weergegeven
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Parijs, Courbevoie, Nanterre en Boulogne-Billancourt. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Sonia host als particulier
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 25 Vanaf € 25 per gast
Boeken kan vanaf € 125
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?





