Seizoensgebonden privédiner door chef-kok Kenny

Mijn gerechten zijn beïnvloed door mijn werk in Portugal, mijn studie in Parijs en Londen en mijn etnische roots als Chinees-Taiwanees-Amerikaan. Mijn gerechten zijn gedurfd, avontuurlijk en kunnen worden aangepast aan je behoeften.
Automatisch vertaald
Kok in San Diego
Bij je thuis

Privédiner op maat

€ 78 per gast
Ik maak menu's op maat, afhankelijk van de voorkeuren en dieetwensen van de gasten. Enkele van mijn vorige favorieten van gasten zijn: - Hamachi crudo, verkoolde rode pruim, lacto-gefermenteerde tomatenponzu, dianthusbloemen, dille, olijfolie - Burrata-salade, venkel, peultjes, bieslook, geconserveerde citroenvinaigrette, geroosterde furikake - Zalmsteak, mozaïekprei, romige sjalottenpreisaus, baby heirloom-tomaat - Zwarte sesam tahinikoek, injeolmi rijstcake, vanilleboonijs, sesampoeder
Je kunt Kenneth een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
5 jaar ervaring
Ik ben een privékok in San Diego - opgeleid bij Babel Restaurante in Porto, Portugal.
Overzicht carrière
Ik help chefs met R&D en culinaire evenementen. Bekijk meer op mijn IG @sidequestkenny
Informatie en training
Ik ben een autodidactische chef-kok die naast mijn fulltime werk de voedingsindustrie nastreeft.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in San Diego, Santa Ysabel, Camp Pendleton North en Fallbrook. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 8 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Vanaf € 78 per gast
Boeken kan vanaf € 383
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Seizoensgebonden privédiner door chef-kok Kenny

Mijn gerechten zijn beïnvloed door mijn werk in Portugal, mijn studie in Parijs en Londen en mijn etnische roots als Chinees-Taiwanees-Amerikaan. Mijn gerechten zijn gedurfd, avontuurlijk en kunnen worden aangepast aan je behoeften.
Automatisch vertaald
Kok in San Diego
Bij je thuis
Vanaf € 78 per gast
Boeken kan vanaf € 383
Gratis annuleren

Privédiner op maat

€ 78 per gast
Ik maak menu's op maat, afhankelijk van de voorkeuren en dieetwensen van de gasten. Enkele van mijn vorige favorieten van gasten zijn: - Hamachi crudo, verkoolde rode pruim, lacto-gefermenteerde tomatenponzu, dianthusbloemen, dille, olijfolie - Burrata-salade, venkel, peultjes, bieslook, geconserveerde citroenvinaigrette, geroosterde furikake - Zalmsteak, mozaïekprei, romige sjalottenpreisaus, baby heirloom-tomaat - Zwarte sesam tahinikoek, injeolmi rijstcake, vanilleboonijs, sesampoeder
Je kunt Kenneth een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

In het kort

Kok
5 jaar ervaring
Ik ben een privékok in San Diego - opgeleid bij Babel Restaurante in Porto, Portugal.
Overzicht carrière
Ik help chefs met R&D en culinaire evenementen. Bekijk meer op mijn IG @sidequestkenny
Informatie en training
Ik ben een autodidactische chef-kok die naast mijn fulltime werk de voedingsindustrie nastreeft.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou

Ik reis naar gasten in San Diego, Santa Ysabel, Camp Pendleton North en Fallbrook. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 8 gasten.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?