Hart's Kicked up Comfort Food (troostvoedsel)
Ik gebruik mooie seizoensproducten en het beste vlees en zeevruchten. Presentatie is net zo belangrijk voor mij als het heerlijke eten, omdat we eerst met onze ogen eten.
Automatisch vertaald
Kok in Los Angeles
Bij je thuis
Verse groenteshooters
€ 9
Boeken kan vanaf € 430
Prachtige seizoensgroenten met groene godin-dressing. Ze worden geserveerd in doorzichtige bekers, zodat je de groenten en dip kunt zien.
Gekoeld zeevruchtenbord
€ 22
Boeken kan vanaf € 430
Een scala aan oesters, krab, coquilles, garnalen, cocktailsaus, mignonettesaus, tartaarsaus en citroenen
Rustieke appeltaart
€ 33
Deze zachte en heerlijke appeltaart is geschikt voor 6 of 7 personen
Assortiment voorgerechten
€ 44
Boeken kan vanaf € 430
Ribeye en aardappelfingerling-spiesjes/bacongewikkelde dadels en pecorino/psychedelische vegan loempia's
Kaas- en charcuterieplank
€ 82
Boeken kan vanaf € 430
Een selectie van verse oesters, coquilles, krabbenpoten en andere seizoensgebonden zeevruchten. Plus cocktailsaus, mignonettesaus en tartaarsaus
Je kunt Terri een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
25 jaar ervaring
Ik weet niet zeker of het de meest opvallende baan was, maar ik zat in Top Chef! Ik was een geweldige ervaring.
Overzicht carrière
Ik heb veel kritiek gekregen voor mijn restaurant Auntie Em's Kitchen in L.A.
Informatie en training
Allemaal zelf geleerd.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in Los Angeles, Malibu, Pasadena en Thousand Oaks. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
€ 33
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?






