Van Lucca naar de hele wereld
4 jaar ervaring
Zelfstudie en cursussen aan de International Academy of Italian Cuisine in Lucca, gespecialiseerd in traditionele Italiaanse gerechten en gepersonaliseerde menu's voor privé-evenementen.
Automatisch vertaald
Kok in La Spezia
Bij je thuis
Het beste van ambachtelijke risotto's
€ 50 € 50 per gast
Boeken kan vanaf € 200
Gastronomische ervaring: voorgerecht, risotto en dessert met verse seizoensgebonden ingrediënten, op verzoek aangepast.
Wijn combineren beschikbaar (drankjes niet inbegrepen).
Het beste van vlees
€ 65 € 65 per gast
Boeken kan vanaf € 200
Een ervaring ontworpen om vele soorten traditioneel Toscaans vlees te proeven.
Voorgerecht, hoofdgerecht met bijgerecht en dessert
Wijn combineren beschikbaar (drankjes niet inbegrepen).
Het beste van verse vis
€ 70 € 70 per gast
Boeken kan vanaf € 250
De beste verse vis bij jou thuis.
Voorgerecht, eerste/tweede gang en dessert.
Wijn combineren beschikbaar (drankjes niet inbegrepen).
Je kunt Samuele een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
In het kort
5 jaar ervaring
Zelfstudie en cursussen aan de International Academy of Italian Cuisine in Lucca
Informatie en training
Professionele kookcursus in 2022 en updates over technieken en eigentijdse keuken.
Handel betalingen altijd af via Airbnb, want dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd op Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou
Ik reis naar gasten in La Spezia, Pisa, Massa Marittima en Firenzuola. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 18 jaar en ouder mogen meedoen, Maximaal 12 gasten.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terug.
Samuele host als particulier
Deze host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 50 Vanaf € 50 per gast
Boeken kan vanaf € 200
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op werkervaring, portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




